widzę że kolega z Rzeszowa... a tam niektórzy ludzie dziwni są więc probować aż do skutku :)
Printable View
widzę że kolega z Rzeszowa... a tam niektórzy ludzie dziwni są więc probować aż do skutku :)
Pozdrawiam kierowcę ślicznej czerwonej 147 na blachach SH (naklejki były:) ) , która ok. 17 stała dziś dumnie na parkingu podziemnym 3 Stawy obok mojego niepozornego, zasolonego do granic możliwości jeździdełka zastępczego - Seicento:)
Ja pozdrawiam Własciciela lub włascicielke srebrnej 156 na blachcach Kr.... i ramkach klubowych ktora stala dzisiaj pod aqua parkiem w krakowie ok godz 14. Moja stala Na strzezonym. Pozdrawiam.
@ kaczo to że mruga do ciebie białe clio nie znaczy ze nie siedzi w nim znajomy z klubu :P
pozdro dla ciebie widzianego 30 min temu na mogilskim :) Masz wytlumaczenie ze byłeś zajęty pasażerką ;) wiec zostaje ci to wybaczone...
pozdro dla błękitnej 147mki na parkingu pod plejadą w sosnowcu koło 12 :) rej. SD.... :)
Kto to taki mi machał w 147 na blachach SWD w wodzisławiu na zjezdzie z ronda w strone pks-u ok. godz. 11.30? Wybacz za późno sie kapnąłem, bo żona mnie zagadała i nie zdążyłem odmachac, ale spojrzałem, widziałem. Normalnie az sie zdziwiłem, że ktos jeszcze moze tu machnąc.
a ja pozdrawiam kolegę z ciemnozielonego 155 widzianego w sylwestra pod Krokusem. (to ja szedłem koło Twojego samochodu w jasnej kurtce) machałem ale myślałeś że to dlatego, że chodzę po drodze przed marketem :P
i pozdrawiam kogoś kto dzisiaj jechał 147 1,6 na rejestracji EL na trasie Olkusz-Kraków koło godziny 20 :)
Pozdrawiam nieszczęśnika jadącego dzisiaj rano do pracy (pewnie JC) koło Fiata srebrną 156 SBL..., ja jechałem za Tobą niemieckim wynalazkiem jako pasażer.
P.S. Jedna żarówka (dioda) od oświetlenia rejestracji Ci nie świeci.