Szalu nie robia widzialem je juz przy jednej 156 kilka dni temu jak bylem w warsztacie i szczerze to ta alfa ne wygladala zaciekawie na tych felgach. Dodam ze byla w srebrno czarnych kolorach alfica
Special for you Nazar :
http://www.youtube.com/watch?v=tIqDtxs37AU
Enjoy watchin` :)
Faaaajny filmik, można się wkręcić :)
Ale przyznać trzeba, że germańcom siadają takie kółka jak szpak na czereśni... :( W Alfie te nadkola zrobili tak żeby przypadkiem nikt nic nie pomodził :( I jeszcze te gwinty 3 x droższe niż te same odpowiedniki do germańców... ehhh
Tym bardziej Alfa jest bardziej wyjątkowa ;)
No w sumie tak . Ale mnie krew zalewa , że kilo spręzyny z tego samego stopu do Alfy kosztuje 2500pln a do VW 800pln . Ja jestem tuner:) tyle ,że mnie ograniczają polskie realia i troche mnie to wkurza bo dawno byłby gwint i air raide . Dlatego szukam jakiejś fajnej sztuki Golfa2 / E30 . Choć spodobało mi się Coupe Fiata ( zawias z Bravo -taniocha ) z silnikiem R5 2.0 turbo .
Mój brat miał takiego Fiata 16VT. Do dziś pamiętam jak świeżo po zakupie wracałem nim z Wrocławia i podczas dochodzenia nas na autostradzie służbowy Ford Mondeo już z kilometra mrugał długimi a wtedy wystarczyło zapiąć 4 bieg i pssssssssssssssssssssssst i Mondek już kilometr za nami :) Ehhh to była maszyna. Niestety zepsuta przez pseudo tunera i korba wyszła bokiem.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak 156 zachowuje się na 17'? Jak się prowadzi, co z zawieszeniem? Z góry dzięki za info. :)