wyjazd.. Ja tylko podalem godzine tak na oko, jeszcze reszta sie musi wypowiedziec i wtedy uzgodnimy dokladnie, ale mysle ze cos kolo tego, bedzie wyjazd :)
Printable View
wyjazd.. Ja tylko podalem godzine tak na oko, jeszcze reszta sie musi wypowiedziec i wtedy uzgodnimy dokladnie, ale mysle ze cos kolo tego, bedzie wyjazd :)
o 14.30 wyjazd;) da sie?
wyjazd +/- 14 myślę i by na 15 tam dojechać
uuu to pozno ... bo kolo 17 pasuje mi wyjechac do wiednia ... chyba ze zalatwie sobie dodatkowo poniedzialek wolny , to bede :)
musze sie postarac i przyjechac bo mnie nie bylo nigdy jeszcze:p , w sumie raz bylem na rynku w Starym Sączu :P ale to byl jakis maly spocik
"koledzy" to umowmy sie na 14:15 na parkingu tam pod zamkiem .. i poczekamy tam do 14:30 i wyjezdzamy, coo ? ? ?
Mi pasuje:) to co pijemy? wódkę czy browary?
Mi to obojetne, ale moja cos kreci nosem ze to Ona %% a Ja prowadze.. :( przegadajcie Ja na grillu ze kobieta nie wypada, haha ;p
o to się nie martw, moja chętnie auto poprowadzi bo lubi to powiem by Twoją przekonała:)
ooo wlasnie dobry pomysl.. ;p chyba ze... po grillu w Zegocinie mozemy sie przeniesc do mnie i na ogrodku poodpoczywac przy %% ;p hahaha :D
damy radę:) inicjatywa jest, więc jest OK:) dla chcących znajdzie się sposobność do konsumpcji:)