No podobno oprogramowaniem, za kilka miesięcy, ale właśnie mnie to dziwi, że oprogramowaniem
Printable View
Brzmi dziwnie, skoro problem jest podobno w półprzewodnikach...
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
A zauważyłeś, że we Włoszech można zamówić auto on-line bez wizyty w salonie i z upustem ok. 15,75% od ceny katalogowej?
Poniżej przetłumaczona strona: https://www.alfaromeo.it/configurato...A83000/summary
Załącznik 282149
- - - Updated - - -
Może wcale nie trzeba wpychać Alfy do segmentu premium, żeby się lepiej sprzedawała? Zobaczymy za rok :)
Przy takich możliwościach konfiguracji salony można spokojnie zamknąć ;). Chyba to miał na myśli Imparato.
celowe nakręcanie na sprzedaż elektrycznrgo badziewia. Covid srovid półprzewodniki - taa jasne -tylko idz do salonu np merca audi - chcesz A6 A4, E klase C klase - 8 miesięcy czekania a chcesz elektyka- do miesiąca max dwóch masz jakich tylko chcesz w dowolnej konfiguracji. Odnosze wrażenie że mamy pranie mózgu robione na maxa aby na gównolit sie przerzucić.
tu się z Tobą zgadzam - jaka konfiguracja w AR? owszem wyposażenie ale żeby zajebać kolory tapicerki i felgi? - lepiej salon zamknąć. NIe spodziewałem się ze doczekam czasów iż samochód będzie luksusem z wyborem jak za PRL-u.
Ja Giulię mogę :). Nic lepszego już nikt nie wymyśli.
Czy ja wiem? Zawsze chciałem, żeby ten idealny samochód to była Alfa, od kiedy pierwszy raz wsiadłem do 147-ki w 2007 roku. W życiu bym nie pomyślał, że tak się stanie, a tymczasem Sergio wyskoczył z Giulią :). To jest samochód, gdzie nie trzeba szukać tłumaczeń dla jego wyboru. A patrząc na kierunek, w którym zmierza motoryzacja, nie będzie specjalnie potrzeby, żeby tłumaczyć, dlaczego nie zmienia się go na nowszy. Dla mnie sytuacja idealna :).