Pozdro dla oramkowanej, czerwonej 156 SW po lifcie na Krakowskich blachach, widzianej w Skawinie ok. 11:30;)
Printable View
Pozdro dla oramkowanej, czerwonej 156 SW po lifcie na Krakowskich blachach, widzianej w Skawinie ok. 11:30;)
A ja pozdrawiam srebrną Sportwagon na ramkach klubowych o ile się nie mylę 1.9 JTD, która stała przy rondzie w będzinie (chodzi o rondko koło szkół lub pizzeri Raj :D )
Pozdrowienia dla błękitnej przedliftingowej 156, która dzisiaj o godzinie 16:05 mijając mnie mrugnęła mi długimi w miejscowości Budzów.
Oczywiście odmachałem ale nieco późno więc nie wiem czy zdążyłeś/aś zauważyc.
Na ATH jest więcej Alfików :D Pozdrawiam Darka-1989 ;)
Pozdrowienia dla wszystkich Alf mijanych dzisiaj w Suchej Beskidzkiej i okolicach, a dokładniej dla:
1. czerwonej Brery (blachy KSU) mijanej już w sumie Zembrzycach zaraz przy moście
2. granatowej przedliftowej 156 (blachy KSU) mijanej w Suchej
3. srebrnej 147 (blachy KBC) mijanej także w Suchej, jadącej pare aut za powyższą 156.
oczywiście wszystko odmachane =]
pozdrawiam kierownika ciemnej (granatowej?) 159 na rej SB mijanego o 14.15 kolo shella w pszczynie
Jest duża szansa że i ja tam drugi stopień pociągnę, bo AGH wycofuje się z Oświęcimia :(
A żeby nie było OT, to pozdrawiam srebrną uskrzydloną 156 widzianą w Rajsku - ja jechałem Alfą zastępczą: blue SC dzikie 900cc
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy 156 mijanej wczoraj koło godziny 21:20 w Zabrzu na ul. Wolności przy salonie Suzuki.