Szarpałbym przedni zderzak z dokładkami do poszerzeń błotników :D. Puławy to nie nasz kolega z forum?
Printable View
Szarpałbym przedni zderzak z dokładkami do poszerzeń błotników :D. Puławy to nie nasz kolega z forum?
Ja ciągle myślę czy ta czarna 75 jest warta poświęcenia 164 V6.
Musiałbyś obejrzeć budę, bez tego ciężko zgadywać.
Raczej nie jest z forum bo pewnie by się tutaj pojawiła, czarne blachy, ciekawe...
Jak wytrzymacie tydzień to mogę jechać obejrzeć z ewentualnymi instrukcjami gdzie zaglądać żeby znaleźć :)
Rozmawiałem też wczoraj z kolegą z Włoch i o ile można tam coś szarpnąć to trzeba mieć dużo cierpliwości i farta bo drogo, a do tego jeszcze transport...
Jeśli ktoś rozeznaje się we fancuskim to możecie poszukać w rejonie Prowansja-Alpy-Lazurowe, szczególnie okolice Marsylii, nie wiem jak ceny ale Alf trochę tu jeździ, wczoraj 33 I-serii widziałem a szczerze mówiąc mógłbym czymś wrócić na kołach, tłumaczy na miejscu mam pod dostatkiem żeby ogarnąć temat.
To już tak, a propo 75 to takie elementy jak progi, reperaturki błotników itp. można jeszcze kupić?
Myślałem też nad Alfą kolegi z forum, ale zacząłem pytać i wszyscy zgodnie twierdzą że automat to nie jest dobry pomysł w 75.
Oczywiście 75 z automatem to unikat i pewnie było tego z kilka set lub max kilka tyś. sztuk więc biały kruk, ale automat zabiera za dużo z charakteru 75.
Cholernie podoba mi się GTV6. Jest ładna sztuka na sprzedaż:
https://www.olx.pl/oferta/alfa-gtv-6...tml#cb3e5dc308