Pozdro dla czerwonej 147 2.0 (oramkowanej) z którą jechałem od dworca pks w częstochowie do CH Jagielończycy... niestety ja jechalem niemieckim bublem wiec nie machałem ;)
Printable View
Pozdro dla czerwonej 147 2.0 (oramkowanej) z którą jechałem od dworca pks w częstochowie do CH Jagielończycy... niestety ja jechalem niemieckim bublem wiec nie machałem ;)
pozdro dla 156 na zagórzu ;) 7:50
baaardzo pozdrawiam kierownika/czkę 159sw SD jakieś 40 minut temu S86 na wysokości "rozdzienia" , dojeżdżałem do zadka , poszło awaryjne , u mnie też , widziałem też łapkę i znowu awaryjne , u mnie doszły długie i jeszcze znowu awaryjne i łapka
aż milej się leciało dalej
Pozdro chyba dla Cash'a156 który stał wczoraj na dworcu pkp (Mysłowice) na przystanku bellą, pewnie telefon :>
W sumie taka jak Twoja stała, ino w sumie miała lote dużą a Ty mosz mniejszy spoiler to racja nie Ty, no ale stała :D
stała - bo była popsuta ( bo to alfa panie a to się psuuuuuuje )
Ja migam Światłam tylko jak dziekuje (awaryjne) albo jak stoi Kolega Smarf.... A machać też macham.... Np. na rądzie jak wymusze :P Gościu mi macha co ty Kur... robisz głupia Babo a ja mu macham no bedzie, bedzie i jade dalej....
rondzie :P
jak wymusisz na mnie to zjebki nie będzie - jakoś nie krzyczę w aucie
najwyżej za chwilę jak będzie okazja wyprzedzę cię po czym zmniejszę prędkość do parkingowej i będziesz się za mną wlec :D
pozdrawiam kierowce czerwonej Brery na tablicach ST wczoraj w Bielsku na ul.Warszawskiej ok. 19, Pan jak poszedł ze skrzyzowania to bieda byla go dogonic, przynajmniej probowalam ;)