mam pytanie, czy śruby trzymające tarcze muszą być koniecznie założone, nabyłem felgi i mi za chiny ludowe ta śrubka nie wchodzi w wycięcia w feldze więc je powykręcałem. Felgi są na pierścieniach centrujących jakby to miało jakieś znaczenie
mam pytanie, czy śruby trzymające tarcze muszą być koniecznie założone, nabyłem felgi i mi za chiny ludowe ta śrubka nie wchodzi w wycięcia w feldze więc je powykręcałem. Felgi są na pierścieniach centrujących jakby to miało jakieś znaczenie
nie sa ci potrzebne one sa troche dla wygody ze jak zakładasz koło zeby ci tarczy nie obracało
te trzecie felgi są piękne, Ja bym tylko w oryginały celował, co prawda są drogie ale niepowtarzalne :)
Ba nawet w niekrórych przypadkach mogą przeszkadzać . Ja jak zakładałem obecne 18" na pierscieniach z tymi szpilami. Wyważyłem ,zakładam , 120km/h i bije. Co jeeee??? Felga mimo ,że między srubami miała wnęki i ten cypel niby tam wchodzil to u podstawy gdzie się go dokręca i jest szeroki to odpychał lekko felge a ,że była na plastikowym pierscieniu to zawsze deczko się poddała i jak dokręciłem to idealnie nie siadło i biło . Wykręciłem "cyple" i miód malina.
Coś nowego...
Załącznik 98016
Jestem ciekaw jak to na aucie wygląda . Bo sama felga bardzo pomysłowo zrobiona .
Nazar to coś dla Ciebie tylko kolory trzeba by było dobrać chromowany zielony czerwony i biały :)
Załącznik 98058
Pewnie szło by to przerobić w PS
EEEEEE nie podobają mi się takie cukierki . Felga fajna . Zamiast malować felgi na wszystkie kolory tęczy to pomalowałbym zaciski we flage włoską jak ma Bociek . No ale nie będę powielał pomysłu ( choć zacnie to wygląda ) i zostaną czerwone:D
- - - Updated - - -
Jo chca takie rimzy . Jakby jeszcze ktoś mi z takim rantem je zapodał to Alfonsa do śmierci trzymam:) Najpiękniejsze felgi do Alfy - Zender MilanoZałącznik 98089
Jak to się zwykło mawiać na tym zdjęci jej nie urywa w moim odczuciu :(
http://www.cuoresportivo.ch/alfas/15...lano-rosso.jpg