Czyli potwierdza się, że wosku położyć nie potrafisz ...
Printable View
Masz całkowitą rację, to wszystko przez to że nie położyłem wcześniej cleanera DURAGLOSSA, gdyby on był to nic by się nie stało i wosk który pięknie leżał już dwa miesiące i dawał idealne kropelki nie zmyłby się pod proszkiem. :lol:
Niektórzy są zbyt tępi żeby zrozumieć, wzorowo położony Hi-temp też uległ na myjce BP, ale Pan Teoretyk Detailingu twierdzi że nie miał prawa, bo Sztuka mówi inaczej. :lol:
Na szczęście niektórym tępakom nie muszę niczego udowadniać - sami się chwalą jakimi są nygusami w detailingu ... ;)
Na razie to się jedynie chwalisz Wielką Teorią Sztuki Detailingu i niczym więcej. :haha:
Koledzy kto testował odświeżacz o zapachu skóry ? http://www.detailer.pl/sklep/zapachy...er-473ml-.html
Jak Yeti - wszyscy słyszeli, nie widział nikt. :haha:
Chciałbym byś miał rację, niestety kropelkowanie było znikome. Na razie testowo w jego miejsce na szybko jeszcze bez przygotowania powierzchni wskoczył King Of Gloss, nie mogłem sobie odmówić przy takiej ładnej pogodzie nie nałożyć nawet jakby miał błyskawicznie zejść, wiosenne czyszczenie dopiero przed wielkanocą.
Panowie rzućcie okiem na moje zamowienie czy wszystko ok
w domu już mam FK1000 pink i glinke ValetPro blue
Shiny Garage Orange Car ShampooNielsen Cyclone APC
Duragloss #652 PreCleaner
Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer
Nielsen Brillance
Tuga chemie aluminium teufel
Shiny Garage Apple Plastic Dressing