Ale jaki kierunek chemii ? Nieorganiczna ,Organiczna,Fizyczna czy Analityczna???
Printable View
Ale jaki kierunek chemii ? Nieorganiczna ,Organiczna,Fizyczna czy Analityczna???
Kto teraz bd rozsyłał przypomnienia :( ?
Do Szczecina ciśniesz ?
Może Ty?...
Drift-r się świetnie sprawdzał jako zarządzający tym tematem...
mi chemia kojarzy się z suplementami mam nadzieje że drifter bedzie twórcą nowatorskich mieszanek suplementacyjnych ;) od razu zgłaszam się na ochotnika do testów ;), a tak swoją drogą chyba będzie ciężko by ktoś Cie zastąpił w kwestiach organizacji chociaż grill organizowany przez Adama był na bardzo wysokim poziomie :)
Profil na FB ma pociągnąć Kuba jak wróci z rejsu czy gdzie go tam wywialo więc powiadomienia też może pociągnie.
W kwestii działu chemii to kataliza, a suplementy to w dużej mierze sciema marketingowcow tak jak np HMB, które daje dokładnie nic.
Obstawiam,że to chemia Nieorganiczna
A gdzie Cię wywiewa drifter? Aż tak daleko?
Daleko bo jakieś 500 km a mam Twój ELM więc muszę pamiętać żeby oddać.
A chemia można powiedzieć że nieorganiczna.
No racja HMB to sciema na maksa ale są stymulatory które na prawdę poprawiają znacznie koncentracje i pobudzenie jak Dorian Yates Nox Pump czy Mezomorph :D działają naprawde porównywalne do czystej efki ;) czy retencje wody jak niektóre monohydraty :):D hehe może na chemi to ja się nie znam ale co i jak w suplementacji wiem xD warto czytać skład :D
Wiec widzisz musisz opracować coś wydajnego :)