Pozdrowienia dla kierowcy alfy (nie zauważyłem, jakiej) na ulicy Tunkla odmachane jak się nie mylę to pierwszy raz:dance3:
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy alfy (nie zauważyłem, jakiej) na ulicy Tunkla odmachane jak się nie mylę to pierwszy raz:dance3:
Pozdrawiam szofera z czarnej 156 po fl którego mijałem w drodze z pracy w Orzeszu koło godz 15.50. Odkiwał łapka ale był mega zdezorientowany:cool:
Pozdrowienia dla kierowniczki srebrnej Alfy 147, którą dzisiaj wyprzedziłem na A4 za bramkami w Katowicach w strone Krakowa :). Z mojej strony awaryjne poszły, niestety nie wiem czy byl odzew :(
Pozdrawiam czarną 147 z czarnymi szybami widzianą w Będzinie na zamkowym bo to chyba tak się nazywa ;P Aaa zapomniałem dodać, że na ramkach :)
Ja pozdrawiam kierowcę czarnej(?) 147 na blachach ST którego mijałam dziś ok.8.15 na os.H w Tychach. Żałowałam, że akurat dziś nie założyłam anteny, bo usłyszałbyś, że masz fajne autko:)
pozdr. wszystkich kotrych wdzialem i obmachalem na trasie tychy-kielce-tychy
ja pozdrawiam srebrną 147 widzianą wczoraj na parkingu pod JYSKiem na rozdzieniu w katowicach :) rej SBI
to ja pozdrawiam granatową 156 SW z klubowymi ramkami widzianą wczoraj koło 19:30 na st1 w Olkuszu :)