Dokładnie o to mi chodzi.
Printable View
Sluchajcie czy 166 z 99 roku maja spryskiwacze reflektorow?
Dd
Mogą mieć. Albo dlatego bo ktoś za nie dopłacił do zwykłych lamp albo dlatego bo kupił ksenony i były obowiązkowe. Przed liftem są na stałe wystające nie wysuwane.
Pytam bo ta ktora ogladalem nie ma, ale nie byla to najbogatsza wersja choc w 99 zaplacono za nia ponad 260 tysi :)
Dd
166 jest łatwa w "uzupełnieniu" wyposażenia. Ja swoją obecną kupiłem prawie gołą a jest już grubo (prawie full) i bez rzeźby. Więc tym bym się nie przejmował.
Pytam bo jezeli powinna byla je miec a nie ma to oznaczalo by jakies kombinacje..
Dd
Napewno jeżeli ma oryginalne lampy xenonowe to powinna miec spryski. Lampy ksenonowe poznasz po tym, ze maja z tyłu takie pudełka zamontowane z przetwornicami:) Poszperaj na alegro to zobaczysz jak wygląda taka lampa.
W serii wychodziły zwykłe lampy halogenowe bez sprysków także mieć sprysków ten model nie musi.
No ale jeżeli zobaczysz, że lampy to ksenony a sprysków brak - to oznacza ze było kuku. Mało tego ktoś to naprawił na odpier..ol bo wstawił byle jaki zderzak na szybcika po taniosci i nie zaglebiał sie w poszukiwania takiego ze spryskami.
PS aaaa i auto z fabrycznym ksenonem najszybciej rozpoznasz po wlaczniku swiateł w kabinie. Ten z ksenonem nie ma opcji recznej regulacji wysokosci swiateł 1-2-3. a w aucie ze zwyklymi lampami takie dodatkowe pokrętło jest:beer:
Masa sliczne dzieki za wyczerpujaca odpowiedz! Ogladalem papiery z salonu z wyposazeniem wypisanym i nie bylo ksenonow i w rzeczywistosci ich nie ma... Zastanawialem sie po prostu czy przy zwyklych lampach tez wystepowaly...
Wiecie co? Dzis mialem ozywiona dyskujse ze znajomym ktoremu powiedzialem ze ar kupuje. Zgadnijcie co powiedzial :) Nie kupuj ar! Nasluchalem sie ze... no to co zwykle :) A najlepsze jest to ze sam jezdzi seicento :) Prawda jest taka ze jak ktos pojezdzi wloskim autem to nie zmieni orientacji na nic innego :) To tak jak hetero nigdy nie bedzie homo (mam nadzieje..).
Dd
Pamiętaj tylko że ideałów już nie ma. Zawsze coś będziesz musiał wsadzić po kupnie. Ale uwierzył mi że ludzie się na ulicy za tym autem oglądają bo jest piękne i nie oklepane. No i wiesz czym jeździł fred i grucha w filmie chłopaki nie płaczą...
wysłane z WC
Ddck na serio masz fakture kupna na 260tys? Bo ja kiedys slyszalem ze dobrze doposazone polifty niby dobijaly do 240tys.