kolege w czarnej 156FL na Zabskich tablicach dziś w zabrzu była łapka ale kolega chyba nie dowidział
Printable View
kolege w czarnej 156FL na Zabskich tablicach dziś w zabrzu była łapka ale kolega chyba nie dowidział
widizany dzis Mrutyna jadacy od storny brzeska w kierunku KRK
pozdrowienia dla srebrnej 145 na SJZ mijanej w pszczynie kolo hotelu michalika okolo 16/17
Pozdrawiam wszystkich 3 alfistów widzianych dzisiaj pod i-maxem w katowicach . kolega ze srebrnej 156 mrugnoł przeciwmgielnymi łapa tez była , kolega ze 147 bez odzewu , no i jeszcze 156 czerwona zaparkowana
w piątek wracająć z Brzeska w strone Jurkowa/Czchowa mijałem się z srebną alfą 156, nie pamiętam na jakich blachach, ale to chyba z radosci bo aż serce się raduje jak kolega odrazu z daleka mrugnął światłąmi i łapki w górę :) ja jechałem czarną alfa 166 na KBR... :) a jakiś mjiesiac temu w wojniczu mijałem się z kolegą z błękitnej 166 na Rzeszowskich blachach i też byo pozdrowienie :) kultywujmy tą tradycje :))
akurat nie miałem swojej belli i jak ty odjeżdżałeś ja podjechałem niebieskim renault kangoo ;)
Ja dziś jadąc do siostry na wioski mijałem 156 po FL wyłoniła mi się z zakrętu koło straży w Skawinie ale chyba ktoś miejscowy bo rej.KRA w każdym razie pozdrawiam