Wole zapytac, bo poprzednio usłyszałem że pod 1000p - który też jest syntetykiem nie dałem cleanera i dlatego mi schodzi ...
Up - pomiliły mi się nazwy, nie chodziło mi o prima amigo - a o valet pro achilles.
Printable View
Bo cleaner stosuje się tak czy inaczej - pytanie czy potem go wymyć (dla jałowej powierzchni) czy kłaść wosk bezpośrednio na cleaner.
Ale cleanera się nie pomija ponieważ oczyszcza on lakier chemicznie i mechanicznie.
Soft99 Fusso dobrze leży na Prima Amigo, więc ja jestem za tym zestawem - poprawi też wygląd lakieru :top:
Da ale jego chyba bym jednak wymył przed woskiem - sam Fusso nieźle maskuje, więc powinno być :top:
A co powiecie na srodek do usuwania pozostalosci po woskach i innego typu smarowidłach K2 T6 Klinet. Oczywiscie wczesniej cleaner potem k2 i na koncu wosk. Chodzi mi o powierzchnie aby byla maksymalnie jałowa.
K2 Klinet to jest zwykła IPA. Jaki wosk, że powierzchnię chcesz mieć maksymalnie jałową? I jaki cleaner?
Ja to cleaner vanilla hand glaze i FK 1000.
Zamówienie z ANB odebrane, teraz jak będzie chwila i dobre warunki zaczynam walkę ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=160135&stc=1
Ten sam wosk mam.