Pozdrawiam również, zauważyłem w ostatniej chwili Cię bo bym machał...
Printable View
a ja pozdrawiam kierowce czzrnej 166 na rajstracii SO niedzielo okolice ikii zjechalismy na A4 tylko ze ty zjechałes(aś) na praktikera
pozdrowka
Hmmm Trasa Katowice <-> Rzeszów dwie strony w Niedziele <-> Poniedziałek.
Spotkanych Alf klubowych na trasie, zero, no przed Rzeszowem jedna z którą jechaliśmy sobie ale kolega napewno nie z klubu.
A potem Rzeszów, gdzie od 9.30 byłem na Okulickiego.
Wrażenia takie, że tam jest więcej Alf niż VW... :)
Lecz musze napisać (dlatego nie pozdrawiam na Rzeszowskim regionie), że mnie to zawiodło, nikt kompletnie nie machał i mało tego, na Okulickiego spotkanych !! 3 !! alfaholików bo mieli ramki i to wyglądały na świerze.
Jeden stał obok mnie na światłach macham, nic.
Jeden jechał za mną, wyprzedził mnie, jechał przedemną i też nic, migam, macham dupa.
Także wnioskuje, że tam to taki klimat "VW Śląsk" mają chyba.
A przepraszam, później gdzieś tam w Rzeszowie bez ramek Alfa 156 2.5 V6 mi mrugła na moje awaryjne gdy wyprzedzałem :)
widzisz co za lud tam mieszka :D nie trafiłeś na swoich :D do tego ludzie jak sprzedają Alfę nie zabierają ramek i tak wychodzi że nawet niby te "klubowe" też nie machają
Marcina w 166 nie spotkałeś bo on na pewno by Ci machnął i mrugnął :D
Podczas sprzedaży, sprzedawca powinien poinstruować jak zachowywać się na drodze jadąc Alfą :P
Żeby nie było OT pozdrawiam kierownika/czke czarnej Alfy 156 widzianej wczoraj w Zabrzu koło godziny 18:40 pod Teatrem Nowym w Zabrzu. Stałeś za mną jak skręcaliśmy w niedziałkowskiego. Prawe oczko Ci nie świeciło.
pozdrawiam kobe83 którego dzisiaj spotkałem w bytomiu o 6 rano leciał w strone chorzowa była łapa z boku z czarnej fabki siedziałem jako pilot ale kolega albo nie patrzy na fabiany albo jeszcze spał hahahah
Też pozdrawiam. Dzisiaj leciałem do Katowic akurat przez Bytom. Machałem nawet jednej srebrnej 156 z naprzeciwka. Szczerze nie przygladałem się Skodzinom, ale kilka wyprzedziłem, chyba była nawet tam czarna :P Po prostu się nie spodziewałem :)
Pozdrawiam pana w czarnej Alfie MiTo (ST) którego mijałam dziś rano na 86 w kierunku Katowic na wysokości Czułowa i który odpowiedział długimi i łapką na moje "oczko" (prawe/lewe/prawe) :)
miło:)
Szkoda, że mnie akurat nie spotkałes, bo napewno bym Ci mrugał, machał itp Z tym "VW Śląsk" to nie przesadzaj nie jest tak żle u Nas.
Ja też mogę przez waszą śląską brac poczuc się zignorowany, bo pisałem ze chetnie bym się zjawił na waszym noworocznym spocie na 3 stawach to nikt nie wyraził aprobaty, żebym wpadł, żadnego poparcia nie było i odpuściłem;/ A byłem w Krk i niedaleko miałem.
Poza tym jeżdze co chwile do Krk na uczelnie i jeszcze żaden "Lajkonik" też nie odpowiedział na moje machanie czy mruganie....
Wiesz, poprostu opisałem moje wrażenie, Alf dużo ale wiadomo u nas też nie mrugają itp tylko chodziło mi głównie o tych co mieli ramki Alfaholików bo tych co nie mieli to nie zwracam nawet uwagi (zwróciłem uwagę tylko na kogoś w 2.5 V6... bo takie autka bardziej alfisti kupuje i racja był alfisti tylko bez ramek ;) ).
A tak to 3 spotkanych z ramkami (jeden miał nowe co było widać po tym że auto troche brudne a ramki lśnią) i nic.
Rozumie ktoś mógł sprzedać auto ale akurat 3 osoby? hehe
No i to nie było na zasadzie, że mijaliśmy się i mógł nie zobaczyć bo jeden jechał za mną, potem obok i wyprzedził mnie i ciągle nic.
- Samochód nie kojarze tzn nie pamiętam chyba ciemna 147
Drugi stał obok mnie (ale tak troche za mną że widział ramki) na światłach i też nic.
(wcześniej widziałem go jak szedłem pieszo na Okulnickiego (czy jakoś tak))
Srebrna 156 z małą lotką z tyłu i hakiem jak dobrze kojarze
A trzeci stał naprzeciw świateł i się patrzył i nie kumał widocznie.
- ciemne 156
No nic trudno, tylko troche dziwne to było ;)
Ale pozazdrościć można ilości Alf w Rzeszowie bo naprawde ciągle mijałem itp więc cieszy to oko (kiedyś słyszałem że Rzeszów to stolica Alfy hehe)
No i dróg też pozazdrościć można ;) jeździ się u was jak po stole :P
Nic następnym razem mam nadzieje spotkam np Ciebie nie panów z Niedzieli, hehehe
A tak do Śląska na wczoraj to oczywiście spotkanych Alf = 0 :)