Pozdrawiam widzianą dziś brązową 159 na alejach w krakowie rej. Kr ...0E, lapki byly oraz srebrna 156 na rej. SKL.... lapka takze była:) oby dwie około 13 tylko chyba Panowie bez ramek klubowych?.
Printable View
Pozdrawiam widzianą dziś brązową 159 na alejach w krakowie rej. Kr ...0E, lapki byly oraz srebrna 156 na rej. SKL.... lapka takze była:) oby dwie około 13 tylko chyba Panowie bez ramek klubowych?.
A ja pozdrawiam wszystkich z ktorymi widzialem sie dzisiaj na drogach w suskim i mimo ze oramkowani to chyba nie wiedza o co kaman...;p
Pozdrawiam, widzianą dzisiaj około 15:30, oramkowaną 156 SW w kolorze grafitowym, stojącą na parkingu przy ulicy Bieńczyckiej w Krakowie.
Pozdrowienia dla kierowcy poliftowej oramkowanej 156, która stoi na poziomie 0 na parkingu w Enterprise Park (pod Delphi) na Powstańców Wielkopolskich :)
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Czarna 159 SW LZA...11 dziś rano na os.Piastów.
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 KR z kilkoma 9 w rejestracji widzianego przed 17 na Alei Powstańców Śląskich.
Jaki tam masz motor? :D
pozdr dla kierownika oramkowanej czarnej 156 z pletwa na klapie, stala nie daleko mojej na parkingu kauflandu w oswiecimiu :)
pozdrawiam właścicielkę oramowanej czerwonej alfy GT, dzisiaj nie wiem co Cie zawiało w moje strony, ale na ''głownej'' w Proszowicach ok 16 :)
Załącznik 136301
Oświęcim pod Dobromirem - wczoraj koło 11
ciemna 159, KR...PY, dzisiaj rano widziana na Wielickiej ok 7 30, Pozdrawiam