Pozdrowienia dla kierowcy 147- ki TOP..... na ramkach forum widzianej w piątek przed 17 w Radlinie :)
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy 147- ki TOP..... na ramkach forum widzianej w piątek przed 17 w Radlinie :)
Pozdrawiam kierowcę 156 sedan TSZ..... Na ramkach forum ktora właśnie przejeżdżał przez Brzechów.
Pozdrowienia dla właściciela zielonej 145 na ramkach forum stojącej wczoraj ok 16 u elektromechanika na ul. Ściegiennego w Kielcach.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 SW widzianej dziś około 18.00 w Morawicy. Były łapy :P
Wczoraj Kolega TriXter widziany w miejscowości Brzechów około godziny 18. Widziałem Cię przez okno z domu. Pozdrawiam :)
Widziana czarna 156 TSZ.... ramki forum wczoraj przy Galerii Echo, skręcała w lewo w kierunku ul. Warszawskiej.
Pozdrawiam :)
Spoglądałem przez okno na ulicę a tu super autko przejeżdża :)
Pozdrowienia dla kierowniczki AR 156 TK..... na ramkach forum widzianej wczoraj ok 17 jak parkowała na ul. Mickiewicza w Kielcach.
bullik1 czy Ty w sobotę rano ok. 6:25 jechałeś drogą miedzy borkowem a sukowem? ja jechałem punto i w ostatnie chwili zauważyłem Alfę :)