Sporting, masz zdrowe podejście. Nie daj się mękoleniu Radzi. Fajnie piszesz na temat i ja Ciebie popieram.
Printable View
Sporting, masz zdrowe podejście. Nie daj się mękoleniu Radzi. Fajnie piszesz na temat i ja Ciebie popieram.
KRS tylko bez wazelinarstwa;).Pamietaj,ze ja i tak mam blizej zeby zobaczyc 4C:D
1. Merców A (tych nowych) jest jeszcze faktycznie mało, ale BMW 1 jest, przynajmniej w Poznaniu, sporo. Za to A3 jest już zatrzęsienie.
2. Pytanie, czy Sergio jest tego samego zdania :D. Też mi się podoba, że Alf jeździ mniej, ale Lancii Delt (piękny samochód) jeździ na tyle mało, że Sergio uznał, że markę można skasować. A Lancia ma kilka lat więcej od Alfy. I spory wkład w historię motoryzacji, nie wiem, czy nie większy niż AR. Poza tym, w ślad za powalającą utratą wartości tych samochodów, pojawia się ich na ulicach naprawdę mnóstwo kilka lat po premierze. 159 jeszcze niedawno była naprawdę rzadkością, w tej chwili są już zauważalne, a 156 to już bardzo popularny samochód. Ale Ty się tym nie musisz przejmować - szanse, że spotkasz drugą 4C na drodze, są pewnie poniżej 1% :).
Serio... dyskutujecie z człowiekiem który potrafił wciskać kit jaki to Merde-geot 307 SW jest cudowny, wspaniały, z materiałami super jakości we wnętrzu, itd. Jest sens? :lol:
Spider rewelacyjny, te światła w końcu wyglądają jak powinny. :D
Panowie samochody produkowane sa po to żeby nimi jeździć. Cała kilku stronicowa dyskusja wyżej jest totalnie bezsensu. Ja sie pytam gdzie jest MOD?
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)
No wybacz, zwyczajnie dyskusja z ignorantem mija się z celem i to staram się pokazać kolegom którzy próbują z Tobą tę dyskusję prowadzić zamiast olać ciepłym moczem to bzdurne pieprzenie.
Dziś czytałem instrukcję obsługi 4C i odkryłem ciakawą rzecz ;)
Aby uzupełnić płyn do spryskiwaczy należy odkręcić plastikową osłonkę (przymocowaną na 4 śruby) a następnie włożyć dołączony do samochodu lejek, po wykonaniu czynności osłonkę trzeba przekręcić ponownie :D
No, łatwo i szybko nie bedzie :rolleyes:
To się postarali, skoro nawet takie pierdółki projektowali specjalnie pod 4C. Chyba pierwsza taka alfowa Alfa od czasu 75, bo 8C to w sumie przerobione Maserati :).