Jasne zgadza się, chodzi mi wyłącznie o lusterko, a co do tyłu jutro to sprawdzę jeżeli będę mógł .
Ale zdecydowanie jest dużo, ale to dużo lepiej - wcześniej wdg mnie zbyt mocno tego bąka puszczała....
Printable View
a korekty?
Korekt nie sprawdzałem po, ale przed nie było źle bo rozbieżność była znikoma na 5 wtryskiwaczu 0.60 na plusie pod obciążeniem .
resztę mam +/- blisko 0.15
Heja, zauwazylem taka tabelke z produktami archoila, wystepuje tam ar6900-P do Benzyny, wiadomo czy trafi do PL?
http://www.powerenhancer.co.uk/fileu...1477998658.pdf
Kiedyś pewnie trafi ale nadal ten produkt jest w opracowaniu i jeszcze niedostępny.
Nie wiadomo jak wierzyć tej tabelce ale 6800 nie był taki zły.
A kto twierdził że był zły?
Może źle ująłem bo zły na pewno nie był. Pamietam jak nie było jeszcze 6900 to zawsze polecano 6200 do codziennego użytku a 6800 do diesli modyfikowanych bo to głównie cetan booster a w tabelce dużo nie odbiega od 6200/6900 w kategoriach czyszczenia, nie ma 0 tylko podobne noty nawet większe od 6200.
Witam, pytanie do wlyszkow: czy AR6400-D MAX nadaje się do stosowania w FAP ("mokra" odmiana DPF, wynalazek PSA) ?
Pytam bo przy podobnym produkcie marki Liqui Moly (2650) jest wyraźna adnotacja aby w takim przypadku go nie stosować.
Można i wielokrotnie stosowane z powodzeniem.