Przez tą )(*&*^% n&^%^%$ *&^&^$ namiastkę dróg w naszym syfiastym kraju znów mi coś stuka z przodu, jak to znowu maglownica, to się pochlastam :mad:
Printable View
Przez tą )(*&*^% n&^%^%$ *&^&^$ namiastkę dróg w naszym syfiastym kraju znów mi coś stuka z przodu, jak to znowu maglownica, to się pochlastam :mad:
no a ja przebijam wszystkich .... wylalo mi sie w bagaazniku 25 litrow bialej farby...i co wy na to?? bo ja jak otwarlem klape bagaznika to malo co na kolana nie padlem z zawalem serca
Zmieniłem sobie tylne koła i zabrałem się za przednie. Podnoszę alfę na podnośniku i nagle podnośnik wbił się z 4 cm w podłogę przy przednim progu. Wyjąłem podnośnik no i jest dziura w podłodze do załatania, tzn. prawdopodobnie jest cała podłoga do zrobienia, gdyż jak zacząłem to oglądać to miejscami blacha gnie się w palcach. Sól w tym roku zrobiła swoje.
Przy montazu car audio i prowadzeniu kabli polamalem prawie wszystkie spinki ktore mocuja wykladziny, polke itp :P Zepsulem tez kilka bezpiecznikow i pare innych drobiazgow, ale auto nadal jezdzi :P
ALe z tego co czytam w tym poscie to sa tu niezli hardkorowcy :D
Dzisiaj rano jak wyjeżdżałem z garażu lekki powiew wiatru popchnął wrota
i.... tylne drzwi w lalce do klepania i malowania-DRAMAT
Jadąc na kurs wyleciał mi zając i rozbił lewy halogen... (je****ec musiał trafić prosto w halogen).
Biedny zając. I halogen.
Heh, okazuje się że mocowanie halogenu uwalone także... trza gdzieś pospawać a tu jutro niedziela...