Witam, mam pytanie. Wysłałem na konkurs sierpniowy dwa zdjęcia, które zostały zrobione w połowie lipca, nie wezmą one udziału w konkursie? I co jeżeli chciałbym zamienić zdjęcia, bo powiedzmy przed chwilą zrobiłem zaje**stą fotkę, da radę?
Printable View
Witam, mam pytanie. Wysłałem na konkurs sierpniowy dwa zdjęcia, które zostały zrobione w połowie lipca, nie wezmą one udziału w konkursie? I co jeżeli chciałbym zamienić zdjęcia, bo powiedzmy przed chwilą zrobiłem zaje**stą fotkę, da radę?
A może mi ktoś odpowiedzieć czy moje foto doszło i czy się nadaje? W EXIFie data jest 2007 ale to kwestia aparatu chyba bo foto jest z niedawna :).
Nie prowokuje, chciałbym tylko się dowiedzieć czy zdjęcie doszło, czy się nadaje do "ogólnej" klasyfikacji bo wiem że do głównej 5tki się na pewno nie załapię z taką jakością ale zrobiłem to zdjęcie spontaniczne w górach jak byłem ostatnio to i wysłać można było :D. Przynajmniej następnym razem bym wiedział że dobrze wykonałem "zgłoszenie" :).
No ja tez wyslalem... Ale nie ma zadnego potwierdzenia...
Cicho siedzmy bo powiedza ze OT robimy :P
Panowie, zdjęcia doszły, nie ma powodów do zmartwień ;)
czyli nie musi być z danego miesiąca?? do tej pory myślałem że powinno bo inaczej nie zostanie dopuszczone do konkursu.
A ja wychodzę z propozycją aby zdjęcie miesiąca sierpień było zdjęcie grupowe na torze rakietowa.