Chodzi mi o coś takiego:
Załącznik 26801
tylko żeby zamiast Zygzaka mieć fajne akcenty AR i forum :)
Printable View
Chodzi mi o coś takiego:
Załącznik 26801
tylko żeby zamiast Zygzaka mieć fajne akcenty AR i forum :)
dobra posiedzę i nad tym przy weekendzie ;)) przekonaliście mnie że to może być fajny gadżet na lato :D
A ja znowu składam zapytanie czy nie warto zastanowić sie na innym wzorem ramek :P Czyli czarne z chrowonaymi naspisami 3D i takim wzorze:
[........alfaholicy.org..........]
(zamiast kropek to puste miejsce)
Takie jak są teraz powinny zostać. ;) Takie moje zdanie.
dostałem ofertę od firmy reklamowej która przygotowywała nam zawieszki zapachowe i pewnie na coś się tam zdecydujemy ale póki co to na razie zajmuje się dywanikami, jak to skończę to pomyślę o tych matach przeciwsłonecznych :)
a co do ramek to też uważam że powinny zostać takie jakie są:P przez to że mają dużo koloru czerwonego to się dobrze z daleka rzucają w oczy i już z daleka widać że jedzie ktoś z klubu. Jak by był czarne to by fajnie wyglądały tylko z bliska na spocie ale w trakcie jazdy nie byłyby w żaden sposób rozpoznawalne tak dobrze jak te klubowe. dla mnie ramka ogólnie jest po to żebym widział z daleka że ktoś kto jedzie za mną czy przede mną z naprzeciwka jest z klubu i tyle. dla mnie ramka nie jest ozdobą:D
Rozmawiałem dzisiaj z taka moja stara znajomą i dowiedziałem sie ze produkuje foteliki samochodowe dla dzieci i przyszło mi od razu do głowy by moze zrobić takie z Logiem AR ??
byli by chetni rodzice do takiego zakupu??