Ja się orientuję kto mógłby to zrobić w Połczynie ;)
Printable View
Ja się orientuję kto mógłby to zrobić w Połczynie ;)
Dobry elektromechanik jest w Trzesiece 30 pln bierze za to , i jeszcze bochenek na świątkach tez może to zrobić
Ja na samym pocżatku jak miałem problem, byłem u ziomka na zachodzie: http://www.goldentech.eu/products.php?group=0&product=0 . Zdiagnozował, zrobiłem co trzeba i problem znikł. Zapłaciłem chyba 30 albo albo ciut więcej.
jeżeli to jest ten elektryk , o któłym myśle, to ja mu podziękuje , nie wiedział jak w a4 mojego taty kostke do haka podłaczyć... a inny zrobił to w 5 min
- - - Updated - - -
W Połczynie troche za daleko malin2k5;d tak pytam bo chciałem zobaczyc czy moja bella nie ma żadnych błędów ;)
- - - Updated - - -
Namekuzi dzięki za jakieś namiary gdzie szukać ;)
U mnie sprawdziłbyś sobie wszystko po kolei ;) ECU/ABS/VDC, itp. ;) Myślę że za pełną diagnostykę troszkę policzą - no ale nie znam cen w Sz-nku więc nie będę się wypowiadał. Masz miejscowych ;)
- - - Updated - - -
U mnie za free - jedynie koszt ON i Twój wolny czas :)
Witam, jutro wybieram się na mecz do Bydgoszczy Polska - Argentyna w siatkówkę i posiadam 1 wolny bilet. Może jest ktoś fanem siatkówki i chciałby obejrzeć mecz na żywo? Jestem ze Szczecinka więc z okolic może być wspólna podróż, albo odsprzedaż biletu na miejscu.
Tak, taki właśnie chłopak ok 30 lat ;) nie zrobił na mnie dobrego wrażenia jak już wcześniej pisałem ;) Malin2k5 może sie jakoś zgadamy ?;> Bo przyjeżdżam na dwa tyg do Polski i mam zamiar zająć się autkiem a nie znam nikogo kto może mi pomoc z tym... no tak elektryk a diagnosta to różnica , chciałbym po prostu podłączyć auto i zobaczyć co tam ciekawego mi pokaże komputer ;) i mieć jakiś obraz stanu silnika ;)
wtam, chciałbym zmienić olej w silniku ale nie wiem jaki był wcześniej lany, prawdopodobnie shell helix bo taka jest naklejka z serwisu z ostatniej wymiany, ale nie wiem o jakich parametrach. silnik 1,9 jtd 105 km przebieg 260 tys km , co radzicie? czym go zalać?;>