Boćku, nie mówię o VIPach, bo z nami jest inna sytuacja - ilu takich zapaleńców jest? trzydziestu? a użytkowników forum ilu? 3 tysiące? chyba sam przyznasz że jest pole do generalizacji bo to 1 % całości i mieści się w błędzie statystycznym
Printable View
Boćku, nie mówię o VIPach, bo z nami jest inna sytuacja - ilu takich zapaleńców jest? trzydziestu? a użytkowników forum ilu? 3 tysiące? chyba sam przyznasz że jest pole do generalizacji bo to 1 % całości i mieści się w błędzie statystycznym
nie znam się na statystyce
statystyczny Polak - nie istnieje :lol:
chciałem nabyć naklejkie z adresem strony alfaholików, ale jak wchodze na stroen sklepu to wywala mi ze sklep jest zlikwidowany :/ gdzie mógłbym dostac takowe naklejki? widac bo fotkach zę niektóre sa naprawde ciekawe.
Witam wszystkich :) sprawa jest tego typu iż, na mojej alfie na tylnej szybie chciałbym nakleić identyczny szablon który znajduję się na dywaniku do bagażnika na naszym forum ;] Chciałbym ten grill alfaholicy.org i pod spodem ogólnopolski klub alfy romeo. Zależy mi, aby napis był w kolorze białym, wymiary jeszcze nie wiem muszę zmierzyć. Jaka cena orientacyjna była by wykonania tego? czekam na odpowiedź ;] pozdrawiam ;]
Widać że kolega ma problem z czytaniem... Przejrzyj no wątek użytkowniku :-P
Szukam naklejki alfaholicy org wzor 2 w bialym kolorze gdzie dostane
Sklep z naklejkami Pimolti został zamknięty
W poszukiwaniu plików do druku odsyłamy Was w to miejsce
http://www.alfaholicy.org/pobierz/gadzety/
Pobieramy plik corela *.cdr i udajemy się z nim do drukarni a tam już będą wiedzieć co z tym zrobić, my podajemy tylko rozmiar jaki nas interesuje
Ten temat zamykam o odklejam