wedle gustu: 1 sportwagon i 1 sedan
Pozdrawiam
Printable View
Podbeskidzie ostatnimi czasy nieźle podniosło poprzeczkę co do organizacji spotów. Czy to mój w Żywcu czy ostatnio genialny w BB, spotkały się z wieloma pozytywnymi komentarzami z waszej strony. Teraz czekamy na was-śląsk! Do roboty!!!
PS: Chyba nie chcecie bym się ze slavikiem (+ Rafał i Jagiel-cisi bohaterzy o których nie wolno zapominać) zjednoczył, bo jak razem pierdykniemy rekordem do co Alf, to może być wam co najmniej "przykro":D
PRZEPRASZAM ZA NIEOBECNOŚĆ :(
ALE SAM NIE WIEM DLACZEGO NIE DOJECHAŁEM???
BARDZO CHCIAŁEM A TU DUPA... NORMALNIE BYŁEM BLISKO ZAŁAMANIA :(
przepraszam w poniższym linku wszystko wyjaśniłem :) opisałem tak z grubsza...
mam nadzieję że spotkanie się udało :) może będę następnym razem
pozdrowienia dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kilka żali,problemów, moje ciekawe 2 miesiace... I co z sobotą12czerwca...???
jak się zjednoczycie sami to może być was maximum 4 fury
a dopiero jak przyjadą inni to będzie was więcej
p.s.
chyba coś za bardzo sobie słodzisz ;) - ot takie moje tylko subiektywne wrażenie
na "twoim" po godzince grilla została garstka osób ( w tym 90% która miała najdalej do domu - czytaj ŚLĄSK , ZAGŁĘBIE , MAŁOPOLSKA gdzie była reszta ? nudzili się ?? )
:D:D:D
i proszę nie traktować tego posta jakoś bardzo poważnie
ale również nie wytykać innemu regionowi który pewnie stanowił spory % tych "waszych" i bez jego przedstawicieli mielibyście ciężko z liczbą
( wpadnij kiedyś na kopiec to zobaczysz super spocik bez rekordów frekwencji)
albo do Adamsa pod garaż - 2 x alfa , 1x nissan - ale jaki klimat :dance3::dance3: czasem nawet do późnych godzin nocnych :D
END
i pewnie znowu mam przejebane :P:P:P:P:P
Wpadna kiedy na ten kopiec, ale ino najprzód sesja, bo jestem w plecy:D:D:D
frekwencja frkwencją ale ekipa jest naj... mówie o wszystkich, na Bardzo wielu spotach i zlotach byłem ale najwazniejsza jest atmosfera, jesli usłysze ze '"nasza ekipa" spotyka sie na wysypisku tez przyjade- heheeh choc głupio z klamerka na nosie bede wygladał ale co tam - liczy sie Atmosfera . czekam na kolejne spoty!!!