-
te fotele to rzeczywiście dziwna sprawa i wygląda to ochydnie w tym jasnym wnętrzu czarny materiał...
prawego przedniego reflektora tez coś nie wyciągneli jak nalezy po dzwonie, ogólnie to szrot straszny..
bezwypadkowa 166 jest bardzo równo poskladana i nie ma miejsca na rózne mniejsze czy wieksze szczeliny...
-
-
Przyjrzałem się jeszcze raz, dół prawego błotnika tuż przy progu, jest tam coś nie tak i tyle mi wystarczy :D natomiast ta druga zielona jest całkiem całkiem tylko trochę maska chyba krzywo siedzi, auto jest do opłat. Podpiąć do kompa i sprawdzić co pokaże bo być może nierówna praca silnika to tylko jakiś czujnik do wymiany ?? Co o tym sądzicie ?? Podam jeszcze raz linka http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-3-0...C17962667.html
-
myslisz ze handlarz juz nie sprawdził co jest ze silnikiem?? zapewne wie co jest do roboty i stąd ta cena.. na zachodzie naprawa takiej alfy potrafi zjeść i dlatego pewnie nikt przez 2 lata do niej nie podchodził..
ciemny lakier zawsze lepiej wychodzi na fotkach, wszystko dopiero wychodzi jak ją na żywo zobaczysz ale fakt ze blacharsko jakby wszystko lepiej było poskładane jak przy tej srebrnej..
ogolnie to przemyśl sobie zakup tego samochodu, naprawde oszczednosci przy alfach źle sie kończą i to co zaoszczedzisz przy zakupie wydasz z nawiązką podczas dalszej eksploatacji takiego babola... zdecydowanie jest lepiej poszukać zadbany doinwestowany egzemplarz
-
No tak, ale auto jest dobrze wyposażone a niewiele kosztuje, nawet ewentualna naprawa może nie kalkulować chyba ze się mylę, to mnie poprawcie.
-
Z takimi naprawami to loteria, bo na początku może się wydawać że tylko coś niedrogiego do roboty ale jak zaczniesz robic to wychodzi dużo gorzej niż na poczatku miało być. JA tam w okazje niewierze jak by miała byc głupota do roboty to by to naprawili i sprzedali za duzo większą kase, proste.
-
Oczywiście, to są najczęściej handlarze. Jak są w stanie coś naprawić niedużym kosztem, to naprawiają i sprzedają auto za 2tys. więcej jako 100% sprawne. Jak już piszą, że coś jest nie tak, to pewnie jest naprawdę kiepsko...
Do 166 części ogólnie rzecz biorąc są drogie, dla niektórych nie ma zamienników w ogóle. Zawieszenie, tłumik, skrzynia, dwumas, silnik, to wszystko mogą być naprawdę duże koszty...
-
ale to jest 3,0 wiec opłaty wyjdą gdzies koło 3tys?? wiec juz masz 8 za uszkodzoną alfe, czesci mechanik i masz juz kolejne 2-4klocki, więc ogólnie na jedno wychodzi a za 14-15tys mozesz juz miec ładną bezwypadkową V6
-
zakup alfy 166 sugestie
witam od pewnego czasu planuje zakup 166 miałem wcześniej gtv i gdyby nie jej wymiar(za mały) nie sprzedałbym.. a wiec wracając do tematu przymierzam sie do zakupy 166 na co zwracać uwage.. jaki silnik jest dla takowej najlpeszy? miałem w swojej 2.0TS i byłem zadowolony czy w 166 on nie jest za słaby? co najczęściej sie psuje? i pytanie najczęsciej zadawane spalanie... myślałem na tą sztuką http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C17931730.html moze ją ktos zna lub moze ją ocenić... z góry dziekuje i pozdrawiam
-
2.0 ts za mały silnik. jak chcesz oszczednie to diesel jak nie to 3.0 manulal