Paazik jak masz spiętą tą MP5 z ICS'em...przez transmiter, bo widzę że na radiu ustawiona fala 87.7MHz..?
Printable View
Paazik jak masz spiętą tą MP5 z ICS'em...przez transmiter, bo widzę że na radiu ustawiona fala 87.7MHz..?
Pazik.... było mnóstwo takich pomysłów z zewnętrznym źródłem dźwięku. Ale po pierwsze odcinasz ICS z dźwięku (w przypadku telefonu to już klapa) po drugie dodatkowy nieoryginalny klamor i nie można sterować z ICSa a trzeba mieszać i schować dodatkowe przyciski. Szczerze nie widziałem jeszcze rozwiązania na poziomie klasy 166. Mi jak i wielu innym po prostu taka partyzantka nie pasuje. To już wolę swoją zmieniarkę.
Jeżeli chodzi o cenę loudlinka to tak jak pisałem. Każdy zdrowy przedsiębiorca woli wróbla w garści niż.... bo 166 jest na wyginięciu. To jest na naszą korzyść bo producent loudlinka raczej drugiej takiej szansy w życiu nie dostanie i umrze z zapasami tego sprzętu. Jednak szanse że ktoś to obejdzie są jeszcze mniejsze bo kto się wysili na obejście tak trudnego systemu w aucie na wyginięciu??? Tak więc jak się nie odwrócisz to dupa z tyłu.
.... czekamy.....
To jest transmiter FM. Jakość dźwięku w porównaniu do tych po 10 zł o jakieś 80% lepsza. Fala "87.7" najbardziej pasuje w mazowieckim, bo bardzo mało zakłóceń w Warszawie i okolicach. Nie miałem w standardzie zmieniarki, więc musiałem się zdecydować na "drastyczne" posunięcie :D. Na szczęście zero ingerencji we wnętrze itp. Też lubię fabrykę :D. Pozdr
Ps. Zawsze mogę odpiąć z ładowarki i wrzucić do schowka i też będzie działało :-).
No ale czekamy na loudlinka :D.
430 pln-nów...?
No to jesteśmy na dobrej drodze, bo wcześniej "podobno" nie dało się zejść poniżej 500 :)
Jak za 430 zł to i ja się dopisuję.
1. Paazik
2. Dawid_Zielu
3. żuwik
4. marek230482
5. skladak
6. darekd24
7. freel4ncer
8. freeman67
9. Dziubek
10. royal86
11. Herbig
12. slavik10
13. turbodreamer
14. Zulek1986
15. leszekbodzio16. wallace
Witam,
Właśnie kupiłem loudlinka i ... lipa!!
Nie działa mi tak jak należy. Nie widzi moich folderów poza jednym. Na początku wcale nie chciał załapać, teraz podpiąłem kable odwrotnie i działa, ale nie mogę przmieszczać sie po innchy folderach (CD1-CD6) Jeśli wejdę na CD1-3 to jest muzyka z jednego folderu ( powtarza się) a CD5 i 6 nie ma nic. Miał ktoś taki problem? co robić bo ręce opadają
pomocy!!
Nie ma w tym nic dziwnego.
Jeżeli masz Ldk-a z najnowszym firmware'm to obsługuje on subfoldery (czyli 98 albumy x 98 kawałki = 10000)
CD1 - wybór albumu
CD2 - CD5 wybór mp3 w obrębie albumu
CD6 - wybór AUXa[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 05:02 ---------- Previous post was at 05:02 ----------