Ja również posiadam już mój polar XD
Wielkie dziękówki za all pracy. Pozdro dla Bobryta!!:D
Printable View
Ja również posiadam już mój polar XD
Wielkie dziękówki za all pracy. Pozdro dla Bobryta!!:D
I ja też już mam polarek :) Wielkie dzięki:)jest naprawde fajny.
Dziękuje także za wizytówki napewno się przydadzą:)
POzdrawiam KULI
Polar dotarł. Wszystko OK. Nie zauważyłem problemów z zamkami ;)
Trochę nitek do zawiązania, ale to standard w nowych ubraniach.
Faktycznie wymiary oszukane w stosunku do info producenta... Szczególnie rękawy krótsze niż wg wymiarów producenta... Chyba że inaczej mierzył :girl_wacko:
Bobryt, flatbeet i kto tam jeszcze wspomagał akcje... DZIĘKI.
Teraz na spocie będzie się w czym pokazać!
ja już sobie pochodziłem troche...wnioski....ciepło, dobra jakośc materiału, zamki ok, wyszycia super dokładnie.....aleee ściągacze przy rękawach i przy pasie...fatalne!! nowy polar a ściągacze już wyglądają jak porozciągane!! masakra..to wstyd dla producenta...jak mozna tak zepsuc całośc produktu!!! szkoda bo znacznie psuje to całośc obrazu.
Widzę, że dobrze zrobiłem zamawiając większy polar :D Rękawy w sam raz, kołnierz również idealny, reszta ciut za duża. A ściągacze trochę rozciągnięte. Dobrze, że w rodzinie mam krawcową jakoś się załatwi 8) Poza tym polarek GIT! Ciepły, haft wręcz mistrzowski, nic tylko nosić!
Ja tez dziekuje , Calkiem fajny polarek, Dzieki Bobryt
kurcze mam tylko nadzieję, że rozmiar który zamówiłem nie będzie za mały - bo tak sobie czytam o tych wymiarach i trochę zaczynam się martwić...
Mój dotarl w poniedziałek - a jakoże swieta za pasem - mozna powiedziec ze i poczta polska tym razem sie calkiem spisała. Oczywiscie wielkie podziekowania rowniez i ode mnie dla wszystkich zaangażowanych. Dziekuje!!
Co do samego polaru - ostudze troche wszystkich marudnych - nie wymagajmy za taka kase nie wiadomo czego. Jak na ta kwote uważam ze jakośc jest calkiem przyzwoita. Fakt - expresy mogłyby być nieco lepsze, sciągacze - hmm.. akurat mnie jakos bardzo nie przeszkadzaja.. natomiast haft jest uważam bardzo ładny i precyzyjny.
Tak wiec - jak za taka kaske - uważam ze nie powinnismy narzekać.
Myślę że nikt tu nie narzeka ;)
ale producent nie trzyma wymiarówki i to może być dla kogoś problem, bo będzie wyglądał jak w polarze po młodszym, grubym bracie... bo reszta wymiarów jest wg danych, tylko te rękawy krótsze... Może w Bangladeszu taka moda :lol:
Materiał jest OK, gruby i ciepły, szycie też - nic nie poprute, szwy trzymają, ściągacze też OK - taki wzorek, Widać było na fotce. Widziały gały co brały :)