sagat możesz powiedzieć ile kosztowało to radio i ca było w zestawie i gdzie można kupić czy jeszcze coś po za ramką trzeba dokupić pozdrawiam
sagat możesz powiedzieć ile kosztowało to radio i ca było w zestawie i gdzie można kupić czy jeszcze coś po za ramką trzeba dokupić pozdrawiam
Samo radio kosztuje koło ~2400 do tego należy dokupić moduł sterowania z kierownicy (ok 350zl) i to tyle właściwie. Ramka standardowa kosztuje koło 70 zł chyba że ma sie fabryczną nawigacje do wtedy ebay i ok 200zł. W zestawie są kabelki usb ipod, gps, mikrofon, kieszeń montażowa (mi się nie przydała) karta sd 8gb.
tu założyłem temat dedykowany do tego radia:
http://www.forum.alfaholicy.org/car_...lfa_brera.html
Ja kupiłem wszsytko u kolegi z naszego forum Proxim@Ar
Damian- w razie czego zapraszam ;)
jakie radyjko polecicie do 3000zl.moze byc uzywka ale raczej z oryginalnych???zalezy mi zeby laczylo sie z moim tel(nie iphone)i mialo polaczenie z netem.znajde cos w tej cenie??
Pioneer avic fb930. Na ebay jest kilka. Masz super navigacje i multimedia a jakbys sie kiedys skusil na iphona to streamuje to co aktualnie leci na iphone. W moim przypadku slucham radio zet w uk. Rewelacja
3000zł???:confused: Na prawdę aż tyle trzeba wydać? Czym się niby ono różni od takiego za połowę ceny (też markowe). Nie ogarniam.
Tego pioneera mozesz kupic juz za okolo 2000
Witam
Czy ktoś z was posiada radio GMS model 6401 lub 6501 i może coś napisać o użytkowaniu ich ?? Najbardziej interesuje mnie jak chodzi autoamapa i czy da się zainstalować nieoryginalną ??
Pozdrawiam SeBa
Masz na ostatniej stronie (i wcześniej) opisywane to radio. GMS z tego co wiem ma otwarty win CE więc wszystko zainstalujesz. Też mam zamiar go kupić bo to jedyna sensowna oferta. Ma czerwone podświetlenie, przyzwoicie wygląda, tani i działa z adapterem multifunkcji.
ja uzywam okolo pol roku (peuegeot 308 fotki kilka postow wczesniej) jestem zadowlony .
urzadzenie startuje szybko automapa odpala sie w 3-4 sekundy pozycja gps max 2 sekundy. dziala plynnie przeliczanie trasy szybkie. teledyski wygladaja ladnie, ladne przejrzyste menu urzadzenia.