mi 15-16 też pasuje, do tego czasu już powinienem kupić aku, narazie jeżdżę na pożyczonym 40ah:D:D a co myślicie o większym spocie 15 sierpnia? AMKPT robi jakąś imprezę na intermarche, można by było podjechać...
Printable View
mi 15-16 też pasuje, do tego czasu już powinienem kupić aku, narazie jeżdżę na pożyczonym 40ah:D:D a co myślicie o większym spocie 15 sierpnia? AMKPT robi jakąś imprezę na intermarche, można by było podjechać...
Musze pogadać z chłopakami z AMKPT. Jak coś się dowiem to dam znać. Na razie przed wstępnie wiem że na 99% coś będziemy robili 10 września więc niech każdy wstępnie zaklepie sobie ten dzień.
to moj wojek ;) alfa po sporym remoncie. Wymialem chłodnice, wachacze, poduszki stabilizatorów... blacharka zderzaka progów nadkoli. Ale mam nadzieje ze bedzie w miare spokojnie przez kolejny rok do sprzedazy :P
Panowie,a ma któryś z Was może FES-a na lapciu co by sprawdzić mój sprzęt przy okazji? :)
widze ze Panowie troche bardziej oblatani ;) jakby ktos mial fesa to ja tez bardzo chetnie bym sie podlaczyl. Zapalily mi sie lampeczki od airbaga i byc moze to wina odkurzania i tych nieszczesnych kabelkow a teraz jest blad...
Pisać kiedy i zabieram lapka:):)
no to kiedy spocik? nawet w mniejszym gronie skoro trudno sie zgrac. Mi pasuje w zasadzie kazdy dzien od jutra :)
Kowali85 a kiedy mozna sie z Toba spotkac? bo chetnie sprawdzilbym te poduchy.
Na większy możemy umówić się 15 lub 16 lipca. Pisać kiedy Wam pasuje. Miejsce tez przydałoby się wybrać. Piotrków czy Bełchatów??
Dobry :)
Panowie, kiedy w końcu spot? W piątek czy sobota? Mnie osobiście bardziej pasuje piątek :)
Co do miasta - wszystko mi jedno. Jedna droga :)