Moja obecność jeszcze stoi pod duzym znakiem zapytania.
Nie wiem czy mnie do pracy nie zwerbują :(
Myślę, że w piątek już na 100% będę wiedział co i jak. Nie ukrywam zjadłbym taką kiełbache z grilla w miłym gronie :D
Printable View
Moja obecność jeszcze stoi pod duzym znakiem zapytania.
Nie wiem czy mnie do pracy nie zwerbują :(
Myślę, że w piątek już na 100% będę wiedział co i jak. Nie ukrywam zjadłbym taką kiełbache z grilla w miłym gronie :D
Zgadzam siÄ z przedmĂłwcami, lepiej coĹ zapĹaciÄ i spotkaÄ siÄ w normalnych warunkach:) niekoniecznie 200zĹ, ale opcja 40zĹ teĹź jest super, duĹźy parking, grill bez problemu, tam teĹź jest juĹź gotowe palenisko (nie wiem czy moglibyĹmy z niego skorzystaÄ), ale nie zmienia to faktu, Ĺźe miejscĂłwka jest ok:) pozdrawiam i do zobaczyska w niedziele!
no to bieremy to za 40 i koniec ankiet plisssss
Typowe jaka ankieta nad czym się tu zastanawiać bierzemy płatny i tyle ten za 40 zł super parking ! Bociek ma racje po co ankiety jak się komuś nie podoba niech nie przyjeżdża a z reszta parking jest super za bramą auta ustawi się po lewe i prawej stroni i git !
Jeśli będzie ok. 20 samochodów to propozycja nr 1 czyli Pniowiec odpada bo tam się nie pomieścimy, z opcji za 200zł nie ma fotek a chętnych też na to nie ma więc pozostaje opcja nr 2. Jest fajny parking, zamknięty teren, grill-a jest gdzie zrobić więc nic nie brakuje.
Dajcie jescze troche cierpliwosci, bo dzis kolega Andrzej - dotek78 bedzie dzwonił i potwierdzał rezerwacje w tym osrodku za 40zł. Dam później znac co tam sie ciekawego jeszcze dowiedzielismy oraz jakies mapy dojazdowe wkleje w jednym wątku wraz z opisem. Także prosze o cierpliwosc mysle ze jutro już na 100% wszystko to powinno sie pojawic tutaj:)
Ooo kurna ;) przegapiłbym ten spot gdyby nie rocky
1. Pietia sobota i niedziela
2. Pfourul sobota i niedziela
3. Alfaradek146 sobota i niedziela
4. Bartolomiusz999 sobota i niedziela
5. Weronika sobota i niedziela
6. dotek78 sobota i niedziela
7. majster niedziela
8. krzysiek866 sobota
9. Andy sobota
10. bocian sobota i niedziela
11. rafal1974
12. IbizaMariusz sobota i niedziela
13. adam$72-mie to lotto czy sobota,czy niedziela
14. MacioBA sobota i niedziela (lkp)
15. b0rsuk niedziela
16. zieloo007 niedziela
17. seban sobota i niedziela
18. grzesk niedziela
19. palchon sobota i niedziela
20. rocky_rybnik NIEDZIELA
21. SickBoy - niedziela
22. Gene
23. Bufi - niedziela (lkp)
24. Declamer - niedziela (lkp)
25. lesio80 - niedziela
26. Yaro85
27. Puotek
Wiec miejsce mamy już zarezerwowane:) na 10.04.2011r. od godz. 15 w osrodku mamy parking tylko dla nas:) zmiesci sie tam ok. 50 aut, ale jak bedziemy mieli 30 sztuk to tez bedzie spoko.
Jak znajde adres tego osrodka to go wkleje, ale nie umien tego znalezc, moge jedynie na mapie zaznaczyc gdzie to jest na obecną chwile. Mapki bedą dzis wieczorem lub najpóźniej jutro do 22:) Teraz pytanko co z grilem, bo własciciel mówił że jest możliwosc zrobienia ogniska, nie grila, ale w tedy bysmy musieli miec własne drewno:)
Wiec jakby ktos miał jakis gril i dał rade go przytaskac to było by już super:) wegiel drzewny, brykiet, czy co tam jeszcze trzeba moge zakupic po drodze:)
Może zeby osoby z poza rybnika mogły tam trafic łatwiej to proponujemy spotkanie sie w jednym punkcie, a później jazda razem do osrodka na parking. Wyglądałoby to tak. Spotykamy sie od np. 14.45 do 15.15 na parkingu przy KĄPIELISKU "RUDA" W RYBNIKU ul.GLIWICKA (naprzeciwko Carrefur'a) i z tamtą pedzimy w strone osrodka. A osoby które np. nie dają rady przyjechac na tą godzine jadą prosto na parking w osrodku.
Równiez możemy sie spotkac w samym osrodku na parkingu (z drogi bedzie widac alfy na parkingu:))
10.04.2011r. start od. godz. 15.00
Aha tak w ramach sprostowania, to spotkanie przed spotem nie bÄdzie na basenie w rudach, tylko KÄPIELISKO "RUDA" W RYBNIKU, UL. GLIWICKA (naprzeciwko Carrefur'a), Ĺźeby później nie byĹo, Ĺźe ktoĹ bÄdzie w rudach czekaÄ na nas:D, pozdro