Na dniach czyli po weekendzie, bo dopiero wtedy jestem umówiony z odpowiednimi ludźmi ;). Ale jak było by ładnie na spocie to może coś faktycznie zrobimy??
Printable View
Na dniach czyli po weekendzie, bo dopiero wtedy jestem umówiony z odpowiednimi ludźmi ;). Ale jak było by ładnie na spocie to może coś faktycznie zrobimy??
Wszystko jest do przemyślenia :)
Mam jeszcze jeden pomysł ale to w nowym temacie. A odnośnie tego co ustaliliśmy na spocie to będę wiedział w środę za tydzień:).
Witam z Piotrkowa,
Mam pytanko czy mógłbym wpaść do Was na spot jako taki "rodzynek" Mazdą 626 ? :rolleyes:
P.S I oczywiście zapraszam forumowiczów do naszego sklepu na ulicę Łódzką 66 (na przeciwko stacji "ORLEN") po części do swoich pociech, jak i również Xenony,Światła do jazdy dziennej, Żarówki, Diody SMD, Tuning, Gadżety, Chemia i wszystko co związane z motoryzacją. Uwaga ! Zniżki dla "Alfaholików":)
Z miłą chęcią zapraszamy :). Trzeba tylko śledzić temat żeby wiedzieć gdzie i kiedy następny spot. Pozdrawiam
Panowie o której w piątek? :)
17 kto da radę i czekamy na resztę o 18? :D
Jak Wam pasuje?? Ja się dostosuje. Może być 18
Jeśli będą 2 osoby chętne (czyt. Ja i Ty) do 13 dnia jutrzejszego, to ja odpadam...
:D
Przekładamy do odwołania :)
No własnie - są już jakieś plany na coś większego z okazji otwarcia sezonu?