Internet :) szukam pasjonatów włoskiej motoryzacji
Printable View
Internet :) szukam pasjonatów włoskiej motoryzacji
w internecie szukając porad techniczny dot AR 156;)
No cóż zapewne typowo w necie szukając info o AR i pasjonatach tej wspaniałej marki.
od znajomej, która jeździ AR i ciągle coś gada o swoim samochodzie:)
Jakieś 2 lata temu gdy zacząłem na poważnie poszukiwać informacji na temat Alfy Romeo Brera trafiłem tu. Wyszukiwarka pomogła bo nikt z moich znajomych Alfy nie posiada' Tak sobie czytałem i gdy zrozumiałem że czas na zmianę samochodu a gdzieś tak od 6 lat po głowie i sercu krąży w/w model zarejestrowałam się. Co dalej będzie czas pokarze, ale Alfy są tak piękne że nawet żona zaczyna być zazdrosna. ;)
Ja ''wygooglowałem'' w poszukiwaniu informacji o modelu 166 :)
Zobaczyłem adres na ramce pod tablice rejestracyjne (na mieście) Pozniej przed zakupem szukałem info na temat auta w necie i tez trafiłem na forum
Witam.ś
Z racji, iż jest to mój pierwszy post na forum oraz aby nie produkować zbędnego spamu połączę dwa w jednym powitanie i odpowiedź "skąd się dowiedziałeś".
Zatem nazywam się Radek i mieszkam w zacnym mieście Lublin. ;)
W tym momencie niestety pojazdu swojego nie posiadam, ale czynię wysiłki aby zakupić wymarzoną Alfę Romeo 156.
Co do informacji "skąd się dowiedziałeś" to przeglądając internety w poszukiwaniu czegoś ciekawego o włoskich wynalazkach motoryzacyjnych natknąłem się na stronę i tyle. Spodobała mi się i tak o to tu wylądowałem. ;)
Pozdrawiam.
Moja przygoda z forum zaczęła się oczywiście od wujka Google ;-)
I zacnego modelu 156 :cool: