Zlocik jak zawsze udany, na początek gokarty i świetna zabawa, a puźniej przyjemny wypczynek przy piwku :)
Dziękuje wszystkim za ten zlot i myślę że następny jak była mowa odbędzie się ze zwidzaniem browaru tyskiego
Printable View
Zlocik jak zawsze udany, na początek gokarty i świetna zabawa, a puźniej przyjemny wypczynek przy piwku :)
Dziękuje wszystkim za ten zlot i myślę że następny jak była mowa odbędzie się ze zwidzaniem browaru tyskiego
Dzięki wszystkim za spota i świetną zabawę na torze. Pietropili nie zawiódł i załatwił nam solenizantkę (pozdrawiam), dzięki której mieliśmy spory rabat. Szkoda że kolega Joker nam się zgubił jak jechaliśmy na tor. Chłopaki go szukali ale niestety bez skutku.
Na następny spot zorganizujemy zwiedzanie browaru tyskiego - termin do ustalenia.
Hejka, sorki że znikłem nikomu nic nie mówiąc ale musiałem szybko wracać do domu ( sprawy rodzinne ) ale następnym razem jestem do samego końca... i załatwię sobie kierowcę na powrót :)
Hejka, tak się składa że byłem na gokartach na 17.30 (niestety pojechałem srebrną Toyką) i byłem w ciężkim szoku widząc tyle Alf. Szkoda że wcześniej nie wskoczyłem na Wasze regionalne forum bo też bym się zjawił. Teraz bacznie będę przyglądał się jakie macie plany na zloty i jeśli nie będziecie mieć nic przeciwko to dołączę. Imielin w końcu rzut beretem, kiedyś nawet wspólny powiat. :D pozdro
Ciao! Himek ja przyjechałem z moją kumpelą solenizantką i cieszę się że mieliśmy okazję się sprawdzić na torze kartingowym:D
Załącznik 36826
Oczywiście dziękuję wszystkim co byli na zlocie i jak zawsze było ok :D - mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej bo jak by nie było sprawdzimy jak się produkuje szlachetny napój (Tyski) - oczywiście pod wieczór - aby nasze belle były bezpieczne bo .... JAK PIJĘ TO NIE JADĘ !!!
POZDRAWIAM :)
No a ja właśnie mogę się pochwalić że dziś w mojej Aluni zakładam Forumowe ramki:)
Dziś nareszcie przyszły :D