-
Po prostu zamontowałam go jeszcze raz , tylko teraz do krecajac wachacz podniosłem całą zawieche do góry tak jak by stał na kołach , bo z reguły nie do kręcą się jak koło wisi , bo przy opuszczeniu auta z lewarka już tulejki się rwą a co mówić jak auto jedzie po domach czy nierownosciach i koło pracuje góra dół , tulejki rwą się moment , wiedząc to wraz szybko szybko założyłem na wiszac , ale po poprawie jest ok dziś jeździłem na wieś 2km polną i cisza :)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
-
smar do tulei liquimoly
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
-
Nic nie dawałem , i jak na razie jest ok , ale jak coś to skorzystam :) dzięki
-
I skrzywienie wraca , mam wrażenie że jak zmieniam płyn wspomagania to jest ok ale krótko , tak jak by mi skrzypiala prawa strona maglownicy :/
-
maglownica nie skrzypi. jak sprzypi przy skrecaniu to ktorys sworzen albo koncowka drazka kier
-
To w takim razie, jak zmieniali mi końcówki i drażki to tam na drazku powinni dać smar ? Bo na pewno nie dali tylko założyli same osłony
-
sprawdz gumy na koncowkach. jak sa ok to ktorys sworzen. drazek nie skrzypi
-
Nie dawno zakładałem nowe , ale sprawdzę czy nie uszkodzona któraś guma ,
-
to tuleje metolowo gumowe skrzypią
-
Moją 159 tez wczoraj dopadło skrzypienie tapczanowe w przednim zawieszeniu, a dokładnie po stronie kierowcy. Okazało się, że winowajcą był sworzeń dolnego wahacza. Za dwa tygodnie trzeba go będzie zregenerować bo tuleje są ok, a póki co za pomocą strzykawki i igły pod gumową osłonę poszedł płyn dot2 i nastała błoga cisza.