Jakieś konkretne wymagania w poszukiwaniu Alfy? Silnik, model, rok, cena? :)
Wysłane z mojego GT-N7100
Printable View
Modele: Gtv Ph2, 147, 156 i 166 przed liftem.
Silniki: benzyna od 120 koni dla 147 i od 1.8 dla 156 i Gtv. 166 może być z dieslem, za to TS odpada.
Rocznik: Gtv tylko Ph2, 156 Berlina obojętnie, SW tylko FL. 147 i 166 tylko przed liftem :D
Kasa to trochę skomplikowane. W tej chwili mam jakieś 10 tysięcy. Będzie co miesiąc rosło o 5-10 tysięcy, ale też nie chcę nie wiadomo ile na używkę wydać. Liczę, że na początku lutego będę miał jakieś 28-30 tysięcy i to jest maks. który chcę wydać na samochód.
Jak do końca stycznia nic nie kupię to zacznę rozglądać się za GTA. Albo kupię 156 2.5 V6 z ledwo chodzącym/padniętym silnikiem ale dobrą budą i oddam do ITAL-Performance na założenie pakietu kompresor/stylistyka. Coś jak pakiet Noviteca sprzed pojawienia się GTA. 30 koła powinno starczyć :) Na rozwiert do 3.3 w Autodelcie niestety nie starczy :(
Wolałbym poczekać i GTA kupić :)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Bierz kredyt i kupuj gta z ogloszenia, forumowa. Jak w lutym dostaniesz kase to kredyt splacisz. A gta widzialem osobiscue, bardzo ladny egzemplaz, vmco prawda nie ogladalem jej pod katem zakupi, ale nic zlego w oczy mi sie nie rzucilo.
Lesiu, niedawno skończyłem spłacać kredyt za mieszkanie. Nie ma mowy, żebym wziął następny. Nie na używany samochód, zwłaszcza nie na GTA. W przeciwieństwie do większości tutaj nie żywię aż takiej atencji do tego modelu. Są ładne, fajny silnik etc. ale bez przesady.
Potrzebuję samochodu, nie zabawki. Zresztą z wozów z silnikiem GTA najbardziej odpowiadałaby mi Lancia Thesis :)
A co Fucel, chcesz mi sprzedać swoją? Za ile ;)
Witam wszystkich. Jestem na etapie poszukiwania Alfy Romeo 147 przed liftem, 1,6 benzyna 105KM. Jeśli miałby ktoś coś godnego uwagi tak w promieniu 150km od Grudziądza, byłbym wdzięczny. pozdrawiam ;)
JEst, Tomek w Toruniu ma odpowiedni egzemplarz,
pdezwij się do niego na fejsie najlepiej
- - - Updated - - -
Przy okazji zapraszam bardziej lokalnie na forum AlfistiPółnoc.pl i na sporty lokanie u nas w CG lub gościnnie w CT :)
Lepszej raczej nie znajdziesz Kolego.
Wysłałem gołębiem pocztowym
mibroc zapraszam na fb :Tomek Jakubowski pisz PW bo mam interesujący Cię model na sprzedaż
Napisz lub zadzwoń do mnie 502 204 366