dajcie jakiś filmik :) jak ktoś ma :)
Printable View
dajcie jakiś filmik :) jak ktoś ma :)
Witam było super moj mały juz sie pyta kiedy pojedzie następny raz , droga powrotna to masakra 10km w 1h15min.bella wytrzymała ale ja nerwowo nie musiałem zaraz sie napic <piwo> <piwo> <piwo> oczywiście w domu.Pozdrawiam do następnego razu .
a my ekipa z Dąbrowy Górniczej zmniejszylismy tempo max 120 i dzieki CB radiu nigdzie nie staliśmy:)
Do 1-ki owszem wolno się jechało, ale potem to tak 130 pod górkę a z górki trochę więcej się jechało :lol:
Pozdrowionka dla wszystkich uczestników spotu, bardzo miło było poznać kolejnych fascynatów marki (z którymi nie widziałem się wcześniej) - zabawa jak zwykle przednia a towarzystwo jak zwykle wspaniałe.
Tak więc kombinujmy kolejny spocik. <skacze>
PS. kolego który chciałeś namiary na dobrego mechanika od Alfy na południu, odezwij się to dam Ci adres i telefon (nie pamietam Twojego nick'a niestety), pod wiatą siedzieliśmy, ja w koszulce forumowej.
Ewentualnie mogę podać namiary tutaj ale się chłopy przestaną wyrabiać z robotą :mrgreen: bo Alfy się psują a ich jest tam tylko trzech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak najbardziej, trzeba tylko taki termin wybrać, co by nie kolidował ze zlotem w Częstochowie.Cytat:
Napisał Lopezius
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. tym razem będę oponował za Żegociną.
Zrobię zdjęcia tego miejsca i wrzucę na forum, może zaakceptujecie mój pomysł.
Co do nastepnego spotu to teraz napisze do wszystkich tych ktorzy nie mogą być na zlocie w Czestochowie przez pełne 3 dni.
Jesli macie za ok miesiąc robic nastepny spot to moze lepiej zebrac te 100zl wiecej i przyjechac na SPOT w sobote 30.08.08 na lotnisko Rudniki:)
Tam bedzie nas 70 aut i caly dzien zabawy :)
fred
Ja osobiście chętnie bym wpadł na całe trzy dni, kwestia tylko jest taka czy mozna się jeszcze zapisywać bo były jakieś ograniczenia co do ilości domków itp.Cytat:
Napisał Fred
Z drugiej strony nie widzę nic przeciwko temu aby znów jakiś spocik np. na Śląsku zrobić.
Była propozycja Rybnik - lotnisko na spot, kolega który zaproponował niech myśli.
do września jeszcze trochę daleko.
Skoro ten zlot w Częstochowie jest w sierpniu, to nie widzę sensu by inny spot organizować również w tym miesiącu. Myślę, że druga połowa września będzie stosownym terminem, ale jak Lopezius wspomniał na to jest jeszcze czas. Póki co zastanówmy się nad Częstochową :)Cytat:
Napisał Fred
Pozdrawiam.
- Rafał
Fakt jest taki ze aktualnie nie ma juz wolnych miejsc w domkach ale zawsze mozna przyjechac pod namiot ( a mamy juz pare takich zgloszen).
Co do spotu to mysle ze termin szykuje sie sam bo o ile mnie pamięc nie myli to w polowie sierpnia z Żorach kolega DDevil bedzie slubował swojej kobiecie milosc , wiernosc i uczciwosc małżeńską i że nie sprzeda alfy az do smierci :mrgreen: wiec chyba trzeba by sie tam przejechac kolumną
A potem zrobic jakis grill :)
fred
No i super :) , napewno będzie zadowolony jak wpadniemy zagrać mu marsza na silniczkach :mrgreen:Cytat:
Napisał Fred