Jak masz laptopa i weźmiesz go ze sobą podjedziesz pod wodociągi to ci to ogarnę. 785325741 zadzwon
Printable View
Jak masz laptopa i weźmiesz go ze sobą podjedziesz pod wodociągi to ci to ogarnę. 785325741 zadzwon
Witam Leszno i okolice :) Szukam Alfisty który rzuci okiem na moją bellę i udzieli kilku rad co do użytkowania, oraz ew. co już do wymiany, na co zwracać uwagę itd :)
Cześć,
Trzeba w końcu ogarnąć jakiś mały spot, nareszcie pogoda dopisuje i nie ma na co narzekać :)
Może któryś weekend?
EDIT:
KaaC mówimy o wodociągach na Strzyżewicach czy gdzie?
Póki co niestety jestem dość zalatany, ale postaram się odezwać i może ustalimy jakiś termin ;)
Przed zaborowerm tam gdzie dziś byłeś. Egi numer jest mój wyżej dzwoń się zgadamy
Witajcie, niestety jestem z innego województwa ale mam do Was 20 km:victory:Czy posiada ktoś sprzęt potrzebny do podpięcia się pod moją maszynę?
Ja mam ;-)
Czy możemy się kiedyś spotkać, żeby ja podpiąć i sprawdzić co jest nie halo? Niestety przez moją głupotę kupiłem ją ze świecącymi wtryskami i planuje sprawdzić dlaczego świecą, chciałbym sprawdzić również jak wygląda reszta od strony komputera :)
Leszno robił ktoś w okolicy zaślepianie EGR u jakiegoś speca?
Mam JTDM 150 kucy więc w grę wchodzi chyba tylko częściowa zaślepka tak?
+ spore to koszta?
150km to możesz zaslepic cały, nic nie wyskoczy. Pozdrawiam
Jak chcesz zaślepiać to jest to powód do spota ;) jak kupisz zaślepkę to możemy coś zorganizować w Lesznie, poprowadzimy Cię krok po kroku - robota na pół godzinki :)