Przyznać się, kto czerwoną 156 z ramkami klubowymi jeździ po NS? Rej. KN. Dziś pomachałem, ale kobieta lekko zszokowana na mój widok :P
A poza tym pozdrawiam Trebora, którego mijam co 2 dzień praktycznie na Sienkiewicza ;)
Printable View
Przyznać się, kto czerwoną 156 z ramkami klubowymi jeździ po NS? Rej. KN. Dziś pomachałem, ale kobieta lekko zszokowana na mój widok :P
A poza tym pozdrawiam Trebora, którego mijam co 2 dzień praktycznie na Sienkiewicza ;)
No i co z tym spotem. Na niedziele mam przepustkę więc może tam gdzie ostatnio? Tylu nowych pisało o chęci spotkania się a teraz cisza:(
Ja będę bardzo chciał się pojawić ale mam teścia poważnie chorego i żona często teraz u mamy więc nie wiem czy dam radę. W razie czego będę dzwonił do Trebora bo do Laski nie wypada dzwonić żonatemu...:)
Jeżeli można to bym się przyłączył i podbił na spot :)
To jak Tesco, niedziela godz 18 ?
Ok 18-ta parking podziemny ja będę na pewno.
18-ta parking pod Tesco.. OK, to ja też wpadnę. Co do wczorajszej Twojej uwagi Trebor (sądze że to mnie się też tyczyło :P) to ja miałem teraz strasznie dużo zakuwania na uczelni :( ale kiedy jest spot zauważyłem i będę :cool: