Napisał
CezarCLK
przebieg 239 opony continental sport contact 5 wytrzymały 55tyś i łyse teraz mam założone falken zx914 nówki. zawiecha ori wytrzymała 230 tyś z czego 60 po polskich drogach reszta w
Holandii.W aucie nie wiele się psuje odpukać wymieniłem sprężyny tył,klips od pedału sprzęgła,rozrząd z pompom,płyny,filtry,tarcze textar przód,i zawiecha przód + drążki,do zrobienia kilka dupereli typu vdc i zima u pasażera nie działa klimatronik po jego stronie. po za tym auto stan bdb wymieniam wszystko na czas i służy.A świece żarowe jeszcze wymieniłem i roke od paska alternatora bo wyła.
- - - Updated - - -
Opony 225/55/17 ori fele
- - - Updated - - -
sory 225/50/17
- - - Updated - - -
a jeden dolny był dobry ale go wywaliłem dla zasady i końcówki drążka stabilizatora nie tknięte dalej ori bez luzu
- - - Updated - - -
po zimie 4 amory wymienię chociaż są dobre al 240 to dla mnie max i nówki od razu ori żadnych zamienników.
- - - Updated - - -
tak nawiasem jak oglądałem alfy z przebiegiem 120 to mnie pusty śmiech ogarniał. Patrząc na stan to moją powinienem skorygować na 50 tyś hahaha a ma 240 i lalka nic nie stuka i plastiki też nie treszczą a widzę że dużo ludzi ma z tym problem ciekawe jakie prawdziwe przebiegi( a i umnię przebieg autostradowy mam chrupka na miasto i do sklepu)pzd