A gdzie fotostory w odpowiednim dziale? Jak wrażenia? Jeśli już są jakieś.....
Printable View
Heh, fotostory nie będzie bo co to tam za skomplikowana rzecz ale efekt końcowy poniżej:
Załącznik 94376
Wrażenia z jazdy baaardzo pozytywne, a będzie jeszcze lepiej jak się wszystko ułoży i dotrze. Wystarczył dystans 6mm. Chciałem jeszcze wymienić przewody (na w oplocie) ale dwa podejścia do odkręcenia giętkiego od sztywnego skończyły się niepowodzeniem. Nie chciałem przegiąć z niutonem bo jak bym zerwał gwint to wymiana sztywnego do pompy ABS... I tak mnie to czeka ale może poszukam jakiegoś penetratora innego niż WD40.
Na tą chwilę 5 Alf zgłoszonych na 25 maja , nie jest źle , ale kartona Radkowego jakoś nie widzę :confused:
Już pisałem wcześniej - wyskoczyły mi jednak chrzciny córki :). Poza tym, chwilowo muszę ogarnąć wał napędowy jeszcze - boję się, że przy jeździe torowej mógłby przebić podłogę :( - strasznie nim telepie powyżej 3.000 obr, pewnie trzeba go wyważyć (przynajmniej mam nadzieję, że to wystarczy). Gdyby nie impreza, to bym nawet Julką podjechał, ale obowiązki... Mam nadzieję, że w czerwcu będzie już auto i czas.
Ja nie wiem czy znajdę czas pobawić się w dodatkowy czujnik ciśnienia oleju i lampkę obrotomierza. Bez tego trochę się boję ;) Ale choćby jako widz będę na 100%!
no tak Yonash tor w Poznaniu jest jakiś przeklęty :) chyba, że polatasz bez odcinki :)
Po analizie kresek wiem, że odcinka u mnie nie ma sensu. Lepiej wrzucić wcześniej i wbić się w najmocniejszy moment.