Pięknie odświeżone, różnica kolosalna - nakład środków niewielki, tylko pracy sporo trzeba w to włożyć.
Printable View
ja swoje czarne skóry umyłem białym jeleniem z wodą a później nawilżyłem chusteczkami dla niemowląt z lanoliną. Chusteczki stosuję także do swojego skórzanego kombinezonu motocyklowego i według mnie sprawdzają się znakomicie. Fotel po nich jest satynowy a skóra delikatna w dotyku.
Jak by ktoś chciał mam na sprzedaż lub na zamianę ok.80ml strippera
Kolejność prac mam już w takim razie opracowaną - dzięki za rady. Co do reszty moich wątpliwości to skłaniam się do zestawu PB World White Diamond a na to DJ Banana Armour. Czy takie połączenie zda egzamin oraz czy twardy wosk jest dobry na pierwszy raz? Pomiędzy woskowaniem chcę użyć DJ Red Mista jako QD. Co o tym sądzicie?
jako że deszczu spadło u mnie dosyć sporo , pojawiły się kropelki na samochodzie :)
http://img836.imageshack.us/img836/3599/w0o6.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img43.imageshack.us/img43/8219/7tzv.jpg
Uploaded with ImageShack.us
na całej masce sumetrycznie tak jakoś wyszło ładnie :)
(auto umyte ludwikiem z wodą , i wywoskowane sonaxem koloryzującym jakieś półtora miecha temu , stoi ciągle pod chmurką, dziś garaż miałem wolny tylko)
Zwróciłbym też uwagę na to że DJ daje super efekt ale jest strasznie mało trwały :/ Szybko schodzi, jeszcze nałożony na PB WWD dopiero szybko zniknie.
Jeżeli masz czas to mega polecam DJ bo osobiście jestem zachwycony, średnio leżu u mnie z 2 tygodnie i trzeba zmieniać. Kupujesz tester DJ czy całą puchę ?
Chcę kupić tester, bo chciałbym spróbować różnych wosków. Jeśli chodzi o trwałość, to nie będę miał czasu, żeby co dwa tygodnie robić pełne woskowanie. Zastanawiałem się nad PB Nattys ale nie znalazłem nigdzie testera. Jakie zestawy (cleaner+wax) fajnie wygląda na jasnym i leży min. 4 tygodnie? Fajnie, gdyby dostępne były małe porcje, żebym mógł je częściej zmieniać.
Edit:
Ile ściereczek zużywacie na polerkę wosku?
Ogólnie jeśli chodzi o jasne lakiery to ciężko uzyskać wet look. Z testerów masz jeszcze Lusso Oro + do tego dedykowany Cleaner Lusso Revitalizing, albo z tańszych kup sobie tester FK 1000p + pod to tester PB WD.
Co tzn zużywacie? Mi starcza jeden ręcznik z grubej MF o wymiarach 50x60cm