To ja. Dzięki i również pozdrawiam :) Czym jechałeś? Kojarzę chyba jakiegoś ciemnego kompakta, ale nie Twoją Alfę... Chociaż kto wie, ciemno było :)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi z AR 156 LZ30156 widzianej wczoraj pod twierdzą w zamościu
Pozdro dla kierownika srebrnej 156 widzianego koło 20.30 na moście zamkowym w Rz
Pozdrowienia dla wszystkich alfisti z Przemysla. Chyba 8 alf juz naliczylem od wczoraj :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ja oczywiście też Cię Qki pozdrawiam :D Miałeś rację , że droga do bani, w piaskach nawet był ruch wstrzymany :D
Pozdrowienia dla czarnej SW na zagranicznych tablicach widzianej dzisiaj przed rondem w Biłgoraju. Rączka poszła do góry :)
pozdrowienia dla czarnej 156 sw,. ktora mrugnela awaryjnymi dzis na warszawskiej
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW,GTA (-look? nie wiem bylo bardzo ciemno:P) na bardzo fajnych tristarach (chyba:)) i klubowych ramach:P oraz stojacych w poblizu czarnej Julki (czyzby QV?) I 159ki na fajnych numerach R9 *** :P oraz mijanych wczesniej kilku Belli na trasie drog 7 i 9 :P z WPR do RZ :) Wesolej reszty Swiat!
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam. GTA look i GTA serce :D.
P.S. Julka nie QV, ale prezentuje się zacnie!
Zatem pewnie z akcesoryjnym wydechem :P Tak jak pisalem, ciemno bylo ;) ze nawet glupote z tristarami tez palnalem :)
W szczepana oblukalem ja na wlaczonych dlugich i stwierdzilem ze chyba GTA :P Czyli dobrze look zrobiony, zreszta jak i serduszko Bussowskie 3.2 to w sumie prawie sie nie rozni :) Ale maszyna naprawde bardzo zacna :)
Pozdrawiam raz jeszcze juz ze stolycy ;)
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej AR156 2.0 JTS na blachach RLA, który dzielnie trzymał się przede mną na trasie Przeworsk - Łańcut dziś około 6.30, ale później zwolnił i zginął gdzieś w lusterkach.
ps. coraz więcej Alf w moim powiecie RPZ i ościennych ;)
pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156 ktora jechała za mna (tym razem peugeot 406 srebrny) w wigilie okolo 13 z Dębicy pod zjazd na Arkusa ;)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW widzianego w Leżajsku :D miałem cię w lusterku ;)
W Leżajsku i okolicach jest mało właścicieli Alf którzy siedzą tutaj na forum a ja nie mam kiedy wizytówek im powsadzać za wycieraczkę xD
Ozzzi ja też Ciebie kiedyś chyba w Modliborzycach widziałem, ale słuzbówką jechałem to nie zwróciłeś uwagi :P
Pozdrowienia dla kierownikow: Alfy 166 RK XXXXX widzianego wczoraj kolo 19:00 na Ks. Jałowego w Rzeszowie i Alfy 156 czarnej? chyba RZ widzianego dzisiaj na Langiewicza (15min temu)
Pozdrownienia dla kierownika alfy 166 mijanego na warszwskiej ok 20 min po polnocy. jechalem w przeciwnym kierunku, mrugnalem awaryjnymi, ale chyba nie zauwazone
pozdro dla "zielonej" Gtv 2.0 V6 TB ze szpoilerem gtv cup, pod którą się podpiąłem od podpromia do krakowskiej :D
pozdro dla kierownika/kierowniczki AR 159 widzianej pod Klubem SKR w Obszy
Witam i pozdrawiam :)
pawelek809 to z Tobą kiedyś rozmawiałem pod sklepem w Zamchu???, nie byłem alfą tylko bipperem niebieskim
a Ty nie masz czym jezdzic ze Denciora musisz wykorzystywac ? :D ;)
Oj tam od razu wykorzystać... :)
U mnie w tedy była "kontuzja" silnika :)
no to pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 obok MAKRO i dla kierownika białej Julki którą goniłem spod świateł obok MAKRO do ronda obok szpitala nr 2 :ciao:
Ty lobcio gdzie Ty sie po Rzeszowie gonisz??
czesany dzieki za to oswietlenie:) Wkoncu mamy gdzie grac!!
@Czarny28: no czasem się do wielkiego miasta wybiorę ;)
Pozdrowienia dla czarnej 156 na klubowych ramkach leciała w strone Rzeszowa około 12 (ja jechałem w strone Kolbuszowej) :D
SCHNNAZZI dzisiaj u mnie w firmie, po gadane :)