w tym temacie to chyba jedna z Poznania. na innych więcej :P
hehehe, żadna dyskryminacja.
ale dziekuje za szczerą odpowiedź.
Printable View
kosmopolityczny.... hehe po głębszym zastanowieniu stwierdziłem, że trafnie ująłeś temat:-) nawet mi się podoba:-)
[QUOTE=slavol;606697]Hmmmm..... a ilu ludzi w tym temacie ma julkę...... odpowiem że tylko pewien kosmopolityczny kolega z poznania. A tym pogrubieniem to zalatuje mi tu....... dyskryminacją? Niestety mam "156-tkę" więc organizujcie się sami ;)
P.S. Prezes nie pij....... po jednej z każdego koloru XL, białe damskie M-ki dwie i po jednej M-ce czarnej i czerwonej. Razem 7 sztuków.....[/QUOTE nie tym tonem do prezesa
---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 10:08 ----------
w poznaniu umieja sie tylko zorganizowac na pomaraczowym parkingu :) zapytaj micha on tam ma swoja paczke
(pijakow ;) )
oj prezes będziemy musieli się chyba na wódeczkę umówić i wtedy wyjdzie szydło z worka kto więcej chleje:-P
Jakie macie plany na ten weekend??moze jakis grill...taki bardziej zorganizowany albo ognisko jakies??Byliyscie za??miejsce sie znajdziej jeslii beda chetni
23 lipca (sobota) robimy w poznaniu objazdówka jak co roku jak ktoś chce się przyłaczyć to zbiórka jest o 10.00 pod kingcrosem. prezes zorganizuj ekipę i pokażcie poznaniakom jak się piła zbiera
jakie zamknięte. jak chcesz być na bierząco to na alfaclubie jest wszystko zapraszam
teraz taki martwy okres ze taka mala atywnosc na forum??
Sa jakies plany na ta niedziele organizujemy cos??
dotarły dywaniki...Tomek pozniej zrobie fotke to Ci wrzuce tak jak chciales :)
jest zastuj wszyscy sa w pracy ja dopiero bede w piatek a giuletty wypad do poznanskiego tematu tu jest pilski, nie wiem michu co z objaszdowka narazie chcemy wymyslic cos na 10 na wielki powrot vice
No Prezesie masz fotki dywanikow narazie tylko na sucho bo zaczelo lac i nie zdazylem zalozyc do autka...
Załącznik 29266
prezentuja sie ladnie grube z guma pod spodem maja miejsce na zatrzaski ale ja u siebie jakos nie zauwazylem zatrzaskow :(
tomasz switala Ty powinieneś mieć tu na forum jakiegoś tłumacza, czasami ciężko zrozumieć to co piszesz ;D
[QUOTE=turtil;609355]tomasz switala Ty powinieneś mieć tu na forum jakiegoś tłumacza, czasami ciężko zrozumieć to co piszesz ;D spieszylem sie jak pisalem, nie wiem czego kurwa nie zrozumiales ze gulietty niech sobie w innym poscie pisza czy ,ze nie wiem czy pojedziemy sie na obiazdowce a moze ze wszyscy pracuja dlatego jest cisza na forum, udzielaj sie i przyjerzdzaj na spoty to wtedy pogadamy, a jak nie to pisz gdzie indziej bo ciagle na tym temacie maja cos do powiedzenia kolesie ktorych znamy z jednego spotkania albo po nicku mam nadzieje ze to niebylo niegrzeczne;)
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
fajne zobacze przy okazji
a wiadomo cos na temat wyjazdu do olsztyna??jedziemy czy nie to juz za tydzien :)
a teraz w niedziele jest jakis spocik czy nie ma bo mi sie nudzi i chcialbym dywanikami sie pochwalic :) hehe
widac ze naprawde zastój jest ale az taki duzy:)
to przyjedz pogadamy o 15 ale co ty chcesz jest okres letni slavol dalej w garazu ,impuls na urlopie ,buszmeno ma jakas impreze , hiacynty sie nie odzywa wogole o 15 na lotnisku
Witam nie odzywam się bo nie mogę przyjechać, a tak na marginesie, kto odwołał wyjazd do skansenu w Osieku? Wbrew temu ja i moja rodzina pojechaliśmy i zabawa była świetna kto nie był niech żałuje. Pozdrawiam.
Wiem ze jestem mlodym osobnikiem w gronie pilskich Alfaholikow ale nie wspomniales ze jedziesz nawet sam a ja z zona z checia bysmy sie wybrali a samym nam sie nie chcialo...
Dzisiaj choc w nieiwelkim gronie spotkalismy sie na lotnisku wiec tradycja spocikow cotygodniowych podtrzymana :)
jaw przyjade s wakacji to tam wpadnę rewolte zrobic bo widze że prezes jakiś nerwowy jest
ty mi nie groz bo ja mam do ciebie 40 km zeby wpasc :) chce oglosic smutna wiadomosc vice sprzedal alfe zdrajca i .... zarcik nie na miejscu nie bedzie go jeszcze ok miesiaca wiec musimy sami cos wymyslac ten tydzien ja odpadam za 2 juz wszyscy chyba beda w niedziele moze zona pusci tez buszmena pojedziemy go wesprzec co?
możemy pojechać do buszmena czemu nie a slavol ma przejeb. jak nic ze scudetto nie kupi
no to kicha jak on tak mogl:( i co my teraz zrobimy??Pilski klub sie rozpadnie:(
Mnie w ten weekend tez nie ma wyjazd na wakacje do tesciowej...
To olsztyn juz definitywnie odpada??
Mam niemałe kłopoty z "nowym" starym silnikiem, ogólnie kicha i lekka wtopa. Na pewno nie pojeżdżę sobie przez jakieś 3 tyg. Totalny brak czasu.
to co macie chłopaki czas w tą niedzielę? sorki że dopiero tera piszę ale wcześniej niepewny weekend miałem. to jak?
oczywiście jak słonko będzie. gokarty + kawka na mieście
sorry ale nie damy rady napewno wpadniemy na gokardy w gorzowie narazie czekamy na vice w niedziele go przytule a co ty michu piszesz spot u buszmena?
Panowie i Panie a moze zorganizowaloby sie wyjazd do poznania na Red Bull X Fighter's??Nie wiem czy bilety drogie czy nie ale kazdy zarabia pieniadze i czasem trzeba je gdzies wydac...Bilety w cenie od 119 do 199 zl.Impreza 6 sierpnia...
Info na
www.redbull.pl
Ale mysle ze trzebaby bylo szybko sie zdecydowac zeby znalesc miejsca jeszcze...
planujemy wyjazd 31 lipca na gokargy do gorzowa, jak komus termin nie pasuje niech pisze wrazie co bedziemy myslec http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...tml#post615707 to link do tematu kto sie pisze michu, karol , grzechu dawid i spóła na koszulki jeszcze czekamy sa zamowione, teraz moze ramki sobie zrobimy to groszowe sprawy ktos ma jakies pomysly na ramki
Witam.Jak zreanimuje moje autko bede sie kontaktowal.Mysle ze dolacze do spotow.Pozdrowienia
na red bula idę kupiłem bilety w dzień rozp sprzedaży i ledwo sie udało a więc na bilety już nie liczcie co do gokartów jak wrócę z wakacji to się ogarnę i podejmę decyzję
pozdrawiam wszystkich
jak przegladalem stronke redbulla to z tego co widzialem miejsc jest jeszcze bardzo duzo... nie sa to moze najlepsze miejsca ale na trybunach w niektorych sektorach jest bardzo duzo miejsc a niektore nawet sa calkowicie puste (sprawdzalem przedwczoraj)
w sprawie koszulek nadal nic nie wiadomo??jakies plany na ta niedziele??CIcho tutaj jak w kościole a do niedawna byl tu taki zgielk i gwar...
i gdzie wypowiedzi na temat 31 i gokardow
z mojej strony to oczywiste ze sie pisze na wyjazd:) wiec dwoje napewno nas bedzie :)
jakies plany na ten tydzien??organizujemy cos??Slavol jesli chcesz to przyjade po ciebie...tylko pytanie czy cos organizujemy??
chętny na koszulkę i ramki jakieś szczegóły?
co do koszulki to najlepiej jakbys wpadl na lotnisko na spocik jak bedzie Prezesunio zeby widzial CIE na wlasne oczy szczegoly sa kilkanasie postow wyzej tak samo cena i rozmiary...Kiedy beda tego jeszcze nie wiadomo bo Prezes (tomasz Switala) jest w trakcie dogadywania tematu.
doly ramek napewno alfoholikow ktos ma ze zlotu na osnie lubuskim a nasze jeszcze sa w trakcie tworzenia