wczoraj :P znowu pokonana trasa trzebnica-wrocław-strzeli-wrocław-trzebnica... masa spotkanych alf i zero pozdrowień :P chyba przestane już wierzyć w pozdrowienia na drodze ...
Printable View
wczoraj :P znowu pokonana trasa trzebnica-wrocław-strzeli-wrocław-trzebnica... masa spotkanych alf i zero pozdrowień :P chyba przestane już wierzyć w pozdrowienia na drodze ...
Ja dzisiaj mijałem kolegę w 156 (ramki + DDZ) - machałem z bordowego Punto I :) - nie wiem, czy mnie widział.
W każdym razie pozdrawiam ! :)
Wojtek
Jak na trasie Wrocław-Łagiewniki to mysle że to ja:P Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kolegi 156x widziany dzisiaj ok. 8:10 na Armii Krajowej koło parku. Dwa razy na spocie i już ludzi rozpoznaje :D Rozumiem, że pracujesz gdzieś w moich rejonach :)
Pozdrowienia dla Pana Policjanta, który stał ok 7:40 przed sądem śliczną 159.
dzis to ja tylko pociesznego widzialem na psim polu;) wyjdzie na to ze to jakis ambasador bo wszyscy go juz widzieli:D
A ja się czuje pokrzywdzony bo nigdy mnie nikt nie zauważa nawet jak są klubowe ramki ;]
W Nowej Rudzie kilka razy mijałem czarną 156...klubowych ramek nie widziałem, ale Pan zawsze ładnie odmachuje ^^
Mnie też nikt nie widzi, co prawda nie mam klubowych ramek bo tablice mam nitowane, no ale mam nadzieje że może ktoś kiedyś pomacha :)
pozdrowienia dla kierowcy w czerwonej 164 z białymi pasami i napisem 'pininfarina' na boku :D jechałem za Tobą jakoś o 8.30 w okolicach pl. Dominikańskiego
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 widzianej w okolicach Libana :)
pozdrowienia dla Pana z Bułgarii w 156 który stojąc ze mną na zakazie łamaną polszczyzną pozdrowił i zachwalał markę Alfa Romeo
Dzisija gtv 2 razy koło korony i na jednosći :) 159 SW na dubois :P i brera na wysokości górki słowiańskiej :)
pozdrowienia dla Lemiego - była łapka
Pocieszny widziany dzisiaj z kebabem w ustach jakieś 1,5 godziny temu :D
Pozdrowienia dla Pani widzianej na Kasprowicza. Piekna Brera ;)
Dziś rano na Konwalii srebrna 156 OP z tabliczkami Alfaclubu
Pozdro dla pana w pięknej czerwonej GT która uciekała mi od autostrady aż do taśmociągu a potem już spokojnie jechałem za nią do opola :) nie wiem czy ktoś z forum :)
i jeszcze dla kierownika Fiata bravo błekitnego OKR :D może czyjś znajomy :) chyba JTD bo czarno z rury leciało :) troche mi chciał chyba zwiać :D
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przed 9 na kościuszki.
Pozdrowienia dla pana ze 159 na blachach SCI jadacego ze świeradowskiej na borowska - mrugałem, machałem nawet odtrąbił :) i dla pana dlugowlosego ze srebrnej 156 DSW widzianego na borowskiej
Około godziny temu Opole Tesko nowe 156 czarna DW i OP kombiaczek w dieselku również czarna
Widziana ciemna 159 kombi z klub-ramką zaparkowana przed Muzeum Narodowym :)
dziś w Kłodzku czarna 156 SW koło centrum handlowego. kolega mnie widział bo odmachał :)
ale ty miałeś polskie blachy a nie czeskie skoro w opisie masz BRNO
A ja pozdrawiam parkujących dzisiaj popołudniu na parkingu pod pasażem :) a dokładniej : szarą? 147 na klubowych ramkach i nr DWR, właścicielkę białej Giulietty z którą rozmawiała moja dziewczyna no i oczywiście Pociesznego którego Alfy a dokładniej felg ciężko nie jest zobaczyć ;)
nie wiem czy to ja nie byłem w tej czarnej Alfie;d bo też byłem w Kłodzku:D