Zamówione! :)
Printable View
Zamówione! :)
Witam przepraszam że w tym temacie ale wiecie czy jest możliwość kupienia tych ramek w formie płatności przy odbiorze bo w sklepie jak patrzyłem jest tylko przelew a za bardzo nie mam jak zrobić ponieważ nie mam konta :)
Ramki są ok, jakość również. Żona ''przetestowała'' na dwóch AR :) i obecnie na następnej już są rozpoznawalne :)
Spoko :) ok dzięki jak jak będę miał czas to podjade
Założone, wyglądają bardzo dobrze.
Witam. Ramki zamówione w czwartek wieczorem jaki jest mniej więcej czas oczekiwania będę wdzięczny za odp.
W sobotę ramki zamówione dziś dostarczone jutro będą założone :)
Zamówione wczoraj po południu, a dziś wydzwania do mnie kurier że po 10 będzie!
WHATT?:D
Edytuję posta jak dotrą :)
Witam jestem nowy jest szansa że w sklepie pojawią się znowu ramki do kupienia :( ?
a nie ma juz?
Ile m/w ida ramki do W-wy? Zamowilem w piatek, do dzis nie ma. Ciekawosc...
Z gory dzieki za info :cool:
można zamówić ramki, za większą opłatę przesyłki tj kurierem, zależy mi na czasie, ponieważ niedługo wyjeżdżam z kraju, prosiłbym o wiadomość pw osobę zajmującą się tymi sprawami :) pozdrawiam
Pozazdrościć tempa rotacji towaru :).
Pozdrawiam,
Arek
Sent from my Lumia 925 using Tapatalk
w takim bądź razie jakby się coś znalazło, jestem chętny ;)
Genialne!:) Zamówione wczoraj o 13 przyszły dzisiaj o 11 :) Już na Alfie leżą!
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=139775&stc=1
Do mnie też dotarły. Już na Alfie:D
Ramki dotarły wczoraj, już założone. Wyglądają estetycznie i solidnie, polecam.
PS. Fajnie jakby była dostępna alternatywna wersja z tłem w kolorach flagi włoskiej, byłyby nawet jeszcze fajniejsze jak dla mnie.
Dzięki za szybką wysyłkę, pozdrawiam.
Do mnie też dotarły dzisiaj już założone pozdrawiam
to tylko do mnie od piątku nie dotarły jeszcze :(
No:D w końcu kurier sie pojawił. Choć paczka nadana 28.07 to dziś (31.07) dopiero dotarła.
Spokojnie, ja czekam ponad miesiąc :)
ja zapłaciłem w piątek i do dzisiaj nic
Też zamawiałem w piątek, już się trochę martwiłem ale dzisiaj przyszły. I już są na Belli :D
A moja?
Psia mac :D:D:D
To i tak nie dla mnie wiec moga poczekac :-)
Moje doszly i sa fajowskie :)
Po inwentaryzacji okazało się że jeszcze lekko ponad 100 szt nam zostało więc ramki znów dostępne w sklepie :)
po dzisiejszej informacji iż moja bella będzie miała zdejmowaną głowicę to wiadomość poprawiająca trochę humor :P zamówione, zapłacone :)
rameczki doszly i to nawet cale:D i odnioslem wrazenie jakby byly z lepszego plastiku niz te wczesniejsze.
Ramki dojechały, zamontowane teraz czas pokaże jak będą się spisywać, ocena za niedługi czas :))
Ramki zamówione teraz pozostało tylko czekać :)
a mam takie pytanko - skąd wysyłane są ramki ? i jaki kurier teraz się tym zajmuje ?
edit :
już wygoglowałem chyba
bo dostałem sms o jakiejś paczce od dhl itp i miałęm rebus co ja ostatnio kupowałem