heeej jutro zabieram alfe do krakowa, więc w środe bym wpadł do was :)
i po papier....
Printable View
heeej jutro zabieram alfe do krakowa, więc w środe bym wpadł do was :)
i po papier....
No to możemy załóżmy, że środa 23.06 jest terminem i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
no to super. teraz już wiem jak środę planować :D, ale z tym może różnie wyjść
Ja też postaram wpaść , to już by były dwie 155-tki:)
No i juz nam się coś zaczyna kręcić :) Fajnie, dawno nie byłem w macu ;)
ja mysle ze tez sie zjawie ;)
I ja sie pojawie tylko że jeszcze nie spiderkiem.
jak juz tak wszyscy sie chwala to powiem ze i JA bede :D
dobra, się pochwaliłam i mnie nie będzie... :P za dużo przygotowań na głowie więc nie wyrobie :D i papieru też nie będzie :D
no i mrutyny nie będzie to nie przyjeżdżam :)
jutro o ktorej?
godzina ta co zwykle czyli 19 , ja się mogę spóźnić do 30-35 minut ale będę na 100%
ale ja myślę, że jak będzie ładna pogoda, to żeby spotkać się na zewnątrz, tam gdzie spotykamy się na spotach regionalnych. Tam gdzieś w rogu od strony stacji BP. Co Wy na to ? No chyba że będzie padać to wiadomo że na parkingu tam gdzie zwykle
sprawa jasna , pogoda wiadomo jak leje no pod dach . ja na 100 % godz 19ta . na nastepny spocik to chyba wreszcie spiderkiem wpadne.
Dzięki za spota, mało nas było, ekipa wymięka. MAm nadzieję że następnym razem nas przybędzie :)
rowniez dzieki :)
no dzisiaj nas nasr.... grubo :]
pozdro :3
zaraz jak ja pojechałem, minąłem się z czarną 155 (przyciemniane szyby, chyba czarne felgi, itp.) zajechał do was?
faktycznie jest nas coraz mniej... i co dziwne to że jak była zima to nie było problemów z frekwencją... może właśnie w tym sęk że jest ciepło i każdy ma inne plany
ja już się tłumaczyłam wcześniej, wyjazd na 100 lecie do Mediolanu wymaga trochę przygotowań dlatego nie mogłam Was zasilić swoją skromną osobą...
thing?? a może papier z Italii chcesz?? :P
Aniucha: papier to moze nie, ale jakbys jakies ciakawe gadzety wyczaila to ja bym sie chetnie pisal :)
Aniucha a jooooooooo???????? :DCytat:
Ayem Ty jako jedyny masz "normalne" wymagania więc postaram przywieźć jakieś pamiątki :)
dla thinga oczywiście papier :) Piterowi 8C.... jakoś dam radę :) Ligar też ma życzenie... postaram się nie zawieźć :)
a ty mi dołóż na paczka bo musza jednak ci wysłać
Aniuchy nie pytom co dlo mnie bo mie nie lubi to mi nic nie przywiezie
Czy to ty wyjeżdżałes za mną spod Plazy jakieś pół godzinki temu? Ramki z tyłu widziałem. Widziałem Cię też kiedyś w myjni pod Obi, ale ramki dopiero jak odjeżdzałes i nie było jak zagadać. Widać bywamy w tych samych rejonach.
A co do cytatu i frekwencji to może w końcu się pojawię na spotkaniu, zwłaszcza że niektórych aktywistów m.in. w osobie Aniuchy, Pitera i Bociana poznałem już osobiście kiedyś w Katowicach i chętnie Was spotkam znów :) Problem tylko taki ze średnio czasowy jestem w te wieczory ale w wakacje się to zmieni :)
E.T. Tak to ja żem był w Plazie i pod OBI, właśnie dumałem czy takie ładne 164 to klubowe może :)
Pozdrawiam,
Piotrek
bocian, a kto cie lubi ?
:(
żaby nawet mnie nie lubią
:(
EOT
w tą środe lub czwartek ktoś jest?
ja moge byc :)
w środę nie. co dwa tygodnie się spotykamy, a jeśli mnie pamięc nie myli, to tydzień temu się widzieliśmy. A co do czwartku, to jak będzie pogoda, to ja myślę, że podjadę ;)
fajnie by było jakby ktoś przyjechał bo musze kogoś wsadzić do alfy żeby coś wyczaił bo ja sie średnio znam :P :)]
w takim razie czwartek o 19?
ja bym podjechał ale musi byc pogoda :) Mogę komuś nawet cos obczaic w środku na zewnątrz z boku...jak kto woli :P
wczoraj z ciekawości ściagnąłem tą rure doprowadzającą powietrze do filtra powietrza którą ściągnął Darknes, tylko że ja zostawiłem tego "ślimaka" ktory jest umocowany do puszki filtra. No i nie to auto :eek: lepiej sie zbiera z niskich obrotów, lepiej przyspiesza... super :D mam nadzieje że ściagniecie tego nie ma jakichś skutków ubocznych :P
PHING ;) ale że co to ma do cyklicznych spotów ? No chyba że chodzi o to że szebciej dojedziesz bo lepiej sie zbiera :rolleyes:
LOGAR ;) nawiązałem do naszej rozmowy na ostatnim spocie