Ja tez moge podleciec na jakiegos spota ;)
Printable View
Ja tez moge podleciec na jakiegos spota ;)
To i ja podlece, bo tej Twojej drugiej to jeszcze nie widziałem :)
Zapraszam Piotrek :) Jest na co popatrzec hehe
To może trzeba ustalić jakieś konkretne miejsce i godzinę skoro coraz więcej osób wyraża chęć:)
Może niedziela 25.III.12 godzina 15-16 ;> :D A miejsce to chyba najlepiej nad Wisła :D
Pokaże wam gdzie się zakopałem na plaży terenowym:P
Piotrek stanie się tam gdzie nie ma śmietników :D
Snoop oczywiście że zrobimy rundę wokół miasta :D
hmm 25 to i ja może zalece, musze tlyko odkurzyc moją belle po zimie porobić zaprawki i takie tam:D
No ja dziś umyłem już swoja :D jeszcze tylko odkurzę :D wczoraj zawias wymieniony i nadal puka :|
drążki kierownicze patrzyłeś? a może na tym maglu ci stuka co ja robiłem?:/
Dzis tez umylem, poki co trzeba korzystac z pieknej pogody (w sumie zima jeszcze) i cos pogrzebac :)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_rdk-2.html
wiesz wymieniłem tylko stabilizatory i górne wahacze :| nic więcej nie ruszałem wydaje mi się że pukają mi gumy na stabilizatorze. U mnie jest tak że jak wjadę w mała nierówność po lewej stronie to słychać jak puknie mi z prawej strony...
Seba, ja jakiś czas temu wymieniałem górne i też puka, podjechałem do mechanika, sprawdził cały zawias i tak jak mówisz, wszystko jest ok, tylko guma na stabilizatorze jest do wymiany, także to właśnie to może pukać.
a powiedz mi jak masz wył samochód kierownica jest prosto i robisz delikatne ruchy kierownica lewa prawa to słychać jakieś pukanie. Bo ja dziś patrzyłem i właśnie słychać pukanie :|
dziękuje Piotrze :D:D Wpadniesz za tydzień na spota ;> :D to ocenisz jak to u mnie wygląda :D bo narazie brak $ muszę tak trochę pojeździć :D
spoko, spoko, pewnie że wpadne;) teraz non stop jestem w okolicach:cool:
Panowie to jak widzimy się w Niedziele o godzinie 15:00 Nad Wisła?
Tak jest:)
Obecny!!!
Oby pogoda dopisala tylko :D
Dopisze zapowiadaja 16 stopni i sloneczko wiec faktycznie powinno byc wiecej:)
Pogoda bedzie napewno - tylko mało tych potwierdzeń! ostatnio było dużo lepiej, no ale jeszcze 2 dni :)
No właśnie zgadzam się z Piotrkiem :D co jest Panowie ;> :D
Moze w ramach przypomnienia napisac PW do wiekszosci uzytkownikow z regionu ? Groszek jeszcze sie chyba nie meldowal :) A chlopak zawsze chetny :P
No właśnie! i krzychu się opuszcza:P ostatnio tez go nie było! Wiec przyjezdzaj bronic chonoru kombiaczy bo cos te sedany cały czas górują:D
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:13 ----------
o kurde, sorki za ten podwojny błąd, mialo byc - HONORU SPORTWAGONÓW :D:P He he
Ja będę jak mi haker samochodowy usunie immo bo się wzięło i zbuntowało,a nie mam karty kodowej i zapasowego kluczyka ;) Jakby ktoś chciał kupić kartę kodową kluczyka do 156 to życzą sobie w ASO za to 230 zeta... jeszcze kilka lat temu to kilkadziesiąt złotych kosztowało z tego co czytałem. Bardziej opłaca się usunąć immobilizer z ECU - 200 PLNów na Mościciego. Usuwasz psujący się szajs i ewentualnie, jeśli komuś zależy,zakładasz sobie mniej awaryjny system. Jak dobrze pójdzie to jutro będę mógł odpalić swojego grata bo zostawiłem tam kompa i mam nadzieję, że nie będę miał z tym szajsem więcej problemów.
Kurde, okazało się, że miałem już założony emulator immo i to się musiało rozp#$%^@*%&. Samochód śmiga już, zawór overboost wyczyszczony więc już nie ma muła. Jeśli mielibyście problemy z airbagami, immobilizerem, centralnym zamkiem itp. to na Mościckiego facet jest ogarnięty i tanio jest :).
no wkońcu Duster :D czyli jutro obecny jesteś ? :)
i co nie ma więcej chętnych ?
Żeby znowu niebylo 4 aut. :/
no właśnie :| Radek jedziemy na myjnie ?
W ramach przypomnienia :)
Spot AH
25.03 Niedziela g.15 Plaża nad Wisła
Proszę uwzględnić zmiane czasu :)
wlasnie sie budze i pierwsze slysze ze byla jakas zmiana czasu :o
ale napewno bede:cool:
no to dobrze że będziesz :D to już jest Nas 3 :D:D to do zobaczenia :D
---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 14:00 ----------
No i po spocie :D frekwencja nie była zła bo aż 7 samochodów :D ale mam nadzieje ze na następnym będzie zdecydowanie więcej :) Wieczorem wrzucę foty na forum. Pozdrawiam
A tu coś ode mnie:
Załącznik 51065Załącznik 51066Załącznik 51067Załącznik 51068Załącznik 51069Załącznik 51070Załącznik 51071Załącznik 51072Załącznik 51073Załącznik 51074Załącznik 51075Załącznik 51076Załącznik 51079Załącznik 51080Załącznik 51081Załącznik 51082Załącznik 51083Załącznik 51084Załącznik 51085Załącznik 51086Załącznik 51087Załącznik 51088Załącznik 51089Załącznik 51090Załącznik 51091Załącznik 51092Załącznik 51093Załącznik 51094Załącznik 51095Załącznik 51096