Kiełbaskę już mam, Alfa zatankowana:)
Ktoś z Rybnika jedzie??
Printable View
Kiełbaskę już mam, Alfa zatankowana:)
Ktoś z Rybnika jedzie??
Wielkie Dzięki za wspaniały kulig i dużo wspaniałej zabawy
Pozdrawiam wszystkich którzy byli :)
Ja też wam wszystkim bardzo dziękuje,było na prawdę super mam nadzieje że zmontujemy coś fajnego zasik. Myśleliśmy z Adamem nad łyżwami ale to tak za miesiąc. Pomyślcie o tym miśki i dajcie znać.Pozdrawiam was wszystkich bardzo ciepło i mocniutko.
jak mnie dupa na...la :D
Dzięki za wspólną zabawę :)
do następnego...
kto ma foty niech wrzuca.
pozdrawiam,
Adam
Dzięki za udaną zabawę :D , miło było Was poznać.
Ale mnie dzisiaj zad napierdziela. Współczuje tym którzy dzisiaj muszą iść do roboty. Ale warto dzisiaj trochę pocierpieć bo było gites. Następnym razem wezmę sobie poduszkę pod dupke.
Teraz niech ktoś się przyzna, co za marynarz ostanie sanie wiązał.
Kto śmiga po Krywałdzie oramkowaną niebieską 156 SW na SGL, mijałem ją jadąc dziś koło 16 focusem więc nie mrugałem, ale pozdrawiam :-)
na pewno ozi bo w okolicy tylko on ma taka
Fakt, dzięki za podpowiedź, nie skojarzyłem, bo pamiętam jego rubinową 147.
Witam. Mam pytanie i prośbę. Czy ktoś z Was miałby możliwość podjechać do Cinsoftu i zdobyć wykres mojego autka, które przed moim zakupem było tam robione? Jeżeli tak to proszę o kontakt na PW. Będę bardzo wdzięczny, droga mailowa niestety zawodzi. Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._zorach-3.html
Co Gliwice na to?
blisko mozna sie wybrac kiedy?
A kiedy ten spot.
- - - Updated - - -
Fajnie by było w tym tydniu bo mam jeszcze wolne to bym się zorganizował jakosik.
szczegóły jak klikniecie w link ---> http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._zorach-3.html a spot jest 3.03.
Adam ty też będziesz się pisał na tego spota w Żorach.
- - - Updated - - -
I jak tam te moje nieszczęsne naklejki.
Ale macie temata. Jakieś worki. Dawać na pole mięczaki. Zrobię z was biedronki.
- - - Updated - - -
Adaś a ty co?. Co się z tobą dzieje?. Zyjesz?.
Czemu was Adam nie będzie. Zapowiada się fajnie.
jak ktoś chce jechać na paintball to ostateczna decyzja do jutra! Szczegóły: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ot_zorach.html
Żałujcie wieśniki że was nie było. Bawiliśmy się na prawde zajebiście.
powiedział co wiedział miastowy
Co tu tak cicho?????.... Kiedy montujemy jakiegoś spocika.
- - - Updated - - -
Bo Sobieskiego pewnie nie będzie bo musi odstawić swoją alfe do blacharza bo cosik mu zjada. Hi hi.
- - - Updated - - -
A była taka fajna.
- - - Updated - - -
Nie no taki żarcik Dareczku. To taka kontra wisz jak!.
Witam. Czy ktoś z Was ze 156 sedan udostępniłby mi zawiasy bagażnika do obejrzenia na żywo? :) Ogólnie przecieka mi woda do bagażnika,wydaje mi się, że przez zawiasy oraz wg eper są podkładki a ja ich chyba nie mam. Chciałbym to zweryfikować.
Załącznik 88568
mozesz domnie podleciec se popatrzec na te zawiasy
- - - Updated - - -
mozesz domnie podleciec se popatrzec na te zawiasy
- - - Updated - - -
no była u blacharza i jest teraz troche zdrowsza hehe
Musze i tak do Was przyjechac, cieknie mi prawdopodobnie olej pod silnik. Chyba za szybko go ubywa kurde.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
cześć, czy ktoś z Gliwic ma może kabel i byłby tak miły sprawdzić błędy w mojej 145qv?
Adam to trza się spiknąć i pomyśleć cosik . Darek już też auto zrobił i nie będzie sypał rdzą za sobą.
no zrobilem nic nie stuka nic nie puka igła