Witam!Może być,podają tam zaj...penne z grzybami.Pozdrawiam
Printable View
Witam!Może być,podają tam zaj...penne z grzybami.Pozdrawiam
Albo jakiś underground na parkingu podziemnym , fajne fotki można by było zrobić naszych bell. No i klimat
Wyklepane ręcznie z HTC
Obok jest Millenium=parking podziemny ;)
Ja nie znam Rzeszowa, można by było tam chwilę i chwilę w Pubie czy restauracji :), łączony pomysł dobry jest.
Tylko po zmianie działów widzę nikt tu nie zagląda.
Widać jest grupka która się trzyma tradycji :D ja między innymi hehe
Mozna sie spotkac raz tu i raz tu ;)
- - - Updated - - -
Jutro wieczorem millenium ?
Niestety odpadam, strzelił mi pasek napędu osprzętu i dzięki panu kurierowi z jednej z firm nadal nie mam części, może dziś się to zmieni, jednak raczej nie zdążę poskładać auta na spota.
Marcin pamietasz jak mnie to trafiło? Okazało sie ze napinacz i rolka byly juz trefne, po zmianie wszystkiego jest ok- Diagnoza Słowik :D Co do Kurierów to ty pecha jakiegos masz :D
To co 19 parking millenium hall ? pierwszy zakret w lewo od strony cpn ?
Ja i motodoktor1 odpadamy dzisiaj. :)
I jak, jest dzisiaj ten spot w millenium ?
Sprężarka z gwarancja ale regenerowana,bo moja umarła śmiercią naturalną a potem jeszcze się sprzęgiełko spaliło, zrobiłem niezłą furorę swego czasu pod skarbcem jak mi na światłach zaczął z pod maski dym walić, wyglądało jak by się motor palił. Reszta gratów 700 złociszy, cena dzięki koledze z forum. Jutro wymiana.
Nudą wieje
Wyklepane ręcznie z smartfona przepraszam za t9
To o ktorej dzis spot?? 17??
Wysłane z mojego Ascend Y300 przy użyciu Tapatalka
Witam.
Jestem nowy na forum. Chętnie się pojawię na tym spocie, tylko podajcie miejsce i godzinę.
Z wczesniejszych ustalen wynika ze spot bedzie ok 17 na parkingu wielopozomowym plazy
Wysłane z mojego Ascend Y300 przy użyciu Tapatalka
Szkoda, że dzisiaj już się nie załapię, piszcie jak będzie się "kroił" następny spocik
Oj to się niestety dzisiaj nie załapie zbyt późno się o tym dowiedziałem. To nic następnym razem :)
dziś 18 plaza ( jak by ktoś nie wiedział)
moze dzis o 20
mi się nie chcę głowa boli mnie i w ogóle ...
Jesli ktos jest zainteresowany zapraszam na profesjonalny chip tuning wspolpraca z firma conmir wiecsj informacji na PW
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Jakis spo,cik w ten weekend?? Proponuje na millenium bo cieplo i z racji orkiestry moze byc pusto!
U mnie odpada,, wesele mam ja sie pisze na nastepny termin
Pozdrawiam
Ja jestem za ;p ale fajnie by było jak by było trochę osób:)
hmmm
No to??? Panowie meska decyzja!!!!
WITAM!Po południu u mnie będzie kupa gości więc odpadam.Chyba że zaglądnę 15 czy 16.Pozdrawiam Tomasz
Hello motodoktor1 :)
ja mogę skoczyć, lecz gdzie i o której ilu nas jest ?
Witam, chętnie wybrałbym się jak moja alfa zacznie jeździć. Póki co to problem ze silnikiem, panweki...
szykuje sie noworoczny spot w Wyżnem-zajazd Magyar pewnie 26.02 albo 02.02 wiec odpusccie mini spoty a zbierzmy sie na tym duzym i jakby nie patrzec cyklicznym juz spocie.Zawsze bylo duzo osob wiec chlopaki wpisywac sie w odpowiednim temacie.Pozdrawiam
ja nie ejstem organizatorem.Podalem terminy bo pytal weloo a nikt nie zaproponowal.Mi pasuje praktycznie kazda niedziela.Wiec niech ktos cos zaproponuje.Co dodalem od siebie??Przepraszam.Mogl weloo zaproponowac i nie bylo by ze znowu ja
- - - Updated - - -
a Ty Macku bedziesz??Moze Ty zaproponujesz jakis termin??
Wyzne sie pisze;) niedaleko mam;p albo zapraszam do mnie duze podworko ;D